Ultima actualizare: ieri, 19:28
Locale

Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO)

inaugurare Auchan (13)Hypermarketul Auchan Satu Mare a fost inaugurat astăzi în complexul Arcade Satu Mare, în locul fostului market Real, deschiderea pentru sătmăreni urmând să se facă miercuri, 4 decembrie, de la ora 10:00. Practic compania Auchan a cumpărat aproape toată reţeaua Real şi a transformat-o după propriul concept.

Deschiderea oficială a avut loc astăzi în prezenţa directorului general Arcade Property, Călin Berinde, a primarului Dorel Coica, directorului de marketing Tiberiu Dăneţiu, directorului pe regiunea de vest Gaspar Biro, și directorului hypermarketului din Satu Mare, Anca Ivan.

Directorul Tiberiu Dăneţiu a declarat că acesta este al 18-lea hypermarket Auchan din ţară şi îşi propune să rămână pentru totdeauna la Satu Mare. Numărul angajaţilor a crescut de la 169 la 288, cu peste 60%.

Primarul Dorel Coica a afirmat că pentru administraţia locală cel mai important lucru este ca firmele să creeze noi locuri de muncă, mai ales pentru tineri. Primarul a mai felicitat conducerea hypermarketului pentru că şi-a arătat disponibilitatea de a achiziţiona produse din Satu Mare, astfel că producătorii locali vor avea posibilitatea să-şi valorifice produsele. Edilul asigurat conducerea hypermarketului de sprijinul Consiliului Local și al Primăriei Satu Mare, afirmând după ce l-a inspectat că „este beton”.

Directorul hypermarketului Satu Mare, Anca Ivan a spus că vor fi 33 de case de marcat şi s-au introdus două curse de transport gratuite ce circulă din jumătate în jumătate de oră.

Urmare a unei remodelări complete, Auchan Satu Mare propune cea mai largă gamă de produse alimentare, toate cu prețurile mici zi de zi și un confort excelent la cumpărare.

Transformarea magazinului Real în Auchan a durat mai puţin de 3 săptămâni şi a constat, pe de o parte, în modificări tehnice şi comerciale, cum ar fi reorganizarea suprafeței de vânzare, extinderea unor universuri comerciale, îmbunătăţirea confortului clienţilor, decorarea, sistemele informatice, formarea echipelor și introducerea comerţului Auchan, de tip discount generalizat, cu game largi şi adaptate de produse, la preţuri permanent mici şi cu servicii utile pentru clienţi.

Pe o suprafaţă netă de vânzare de peste 6.000 de mp, noul hipermarket Auchan Satu Mare oferă locuitorilor o gamă de 35.000 produse. Specialist alimentar recunoscut, Auchan se diferenţiază prin faptul că pune un accent deosebit pe calitate, prospeţime şi preţuri mici.

Auchan Satu Mare a dezvoltat în mod special partea de produse proaspete fabricaţie proprie: brutărie, patiserie, carmangerie, gastronomie şi a acordat o atenţie deosebită raioanelor de legume şi fructe, dar şi pescăriei, graţie filierelor de aprovizionare româneşti şi internaţionale, integrând şi punctele forte recunoscute ale Real în aceste domenii.

În domeniul nealimentar, Auchan Satu Mare a extins substanţial raioanele destinate copiilor şi bebeluşilor (jucării, educaţie, îmbrăcăminte), parfumeria şi îngrijirea personală, universal multimedia dar și cele destinate întreținerii casei, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor familiilor, dar şi pentru a îmbunătăţi, prin preţurile practicate, puterea de cumpărare a clienților.

În plus, pentru a surprinde în fiecare zi clienţii, Auchan Satu Mare le propune multiple acţiuni comerciale inovante și atractive, târguri și evenimente, degustări , oferte sezoniere, care consolidează şi mai mult identitatea şi unicitatea comerţului Auchan.

Centrul dispune de o parcare gratuită de 925 de locuri.

Auchan aduce la Satu Mare o gamă foarte largă şi adaptată nevoilor clienţilor, de la pâine şi produse de brutărie, carne, peşte, mezeluri,fructe şi legume, produse lactate, băcănie şi alte produse alimentare şi până la produse pentru îngrijire personală şi frumuseţe, produse pentru curăţenia şi întreţinerea casei şi toate produsele nealimentare, consumabile şi accesorii de utilizare curentă.

Hipermarketul Auchan Satu Mare are propriile laboratoare de producţie chiar în magazin, pentru produsele de brutărie, patiserie, cofetărie şi carmangerie. La standul special de pescărie clienţii vor găsi o gamă foarte largă de produse proaspete şi de calitate, din România şi din întreaga lume. Zona de legume şi fructe, reunită sub denumirea “Piaţa Auchan” asigură zilnic toate produsele căutate de sătmăreni, proaspete, de calitate şi ieftine. Oferta de produse româneşti reprezintă o prioritate pentru Auchan.

 

15 comentarii

 1. valer Răspunde

  Chelie multa creier putin! Ce cauti nene COIca la panglica? Gurile rele spun ca ai intermediat vanzarea retelei Real catre Auchan, cat ai luat nene comision? Tradare, tradare…dar sa stim si noi!

 2. Niki Răspunde

  Un oltean taie panglici in Satu Mare! Frumos! Chelie multa creier putin!

 3. Attila Hutton Răspunde

  Sa vedem cu ce preturi vor lucra…

 4. Maryan Brand Răspunde

  prețuri ca de SATU MARE …ce dirențe de preț sunt între cel de la Timișoara față cel de la Cluj…. în ce mai aproprie de SATU MARE …acestea evident
  cresc!!!

 5. Eu Răspunde

  Sa ma …pe Coica si pe toti usl-isti

 6. satmareni Răspunde

  Multumin d-le Coi-ca pt drumurile bune pe care le avem in oras,curatenia inpecabila,salariile platite la timp a dascalilor inainte de sarbatori,cladirile care se darama,locuri de munca multiple la discretie,vrza de ziua Romaniei,………si alte realzari marete prezentate la Realitatea tv.Un primar care are activitati doar in poze in rest pauza ,demisia de onoare!!!!!!!!!!!!

 7. angajata Real Răspunde

  De ce sprijina Coica magazinul Auchan? Au semnat contractul de asistenta medicala cu SC Medicala Coica. E atat de simplu.

  • Hahiha Răspunde

   Da cred ca semnat contract de medicina muncii cu Auchan …ce sa faci isi face si el parte …asa poate sa creasca salariul la angajatii de la SC Coica ca ii tine pe salariu minim ca sa nu plateasca darile la stat.

 8. Viorel Răspunde

  TRAIASCA DOMNU’ DOCTOR POP, cel mai adevarat doctor din cati cunosc ! (al 2-lea din dreapta in poza din mijloc din penultimul rand). O cafea cand dai, dottore ?

 9. Csaba Kurti Răspunde

  daca vor fi preturi mici lumia va merge la magazin

 10. Csaba Gajdos Răspunde

  Doresc sa-l invit pe dl Coica sa faca pe jos drumul din Micro 16 pana la Auchan si sa constate personal urmatoarele lucruri:
  1. mizeria care este pe aceasta portiune pe langa trotuarul care duce pana la acest centru comercial Auchan/Praktiker. Ar fi timpul de inaugurat cateva cosuri de gunoi si in aceasta zona.
  2. acest trotuar se termina in mijlocul noului sens giratoriu. Practic ca sa ajungi pe jos la Auchan ai doua posibiitati: iti risti viata si faci slalom pe carosabil printre masini , acepti sa te claxoneze tot a doua masina (pe buna dreptate) sau iti iei cizmele de cauciuc si traversezi pe una dintre potecile facute pe spatiul verde. Noroc ca vine iarna si o sa fie inghetat pamantul..
  Dar este evident ca taierea panglicilor este mult mai importanta decat rezolvarea asemenea probleme.

 11. Anonim Răspunde

  sunt jucarii????????????????/

 12. un om Răspunde

  D-ra director vad ca a ramas pe pozitie, e oribil sa lucrezi cu ea. Cred ca asta o stiu multi……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.