Ultima actualizare: ieri, 20:15

Locale

Bogdan Bratiş a părăsit finala X Factor (VIDEO)

bogdan bratis2Sătmăreanul Bogdan Bratiş a fost primul concurent eliminat din finala concursului x Factor, desfăşurată duminică seara la Antena1.

Dacă în semifinală Bogdan Bratiş a fost primul calificat, de data aceasta nu a mai adunat un număr suficient de mare de voturi pentru a ajunge printre ultimii doi finalişti. Astfel, Bogdan Bratiş a prăsit concursul.

În finală a avut ocazia să cânte în duet cu Dan Bittman piesa „Ochi tăi”,

„A fost  o experienţă pe care n-o voi uita niciodată. Mulţumesc lui Dan Bittman, Deliei, lui Cheloo, mamei, tatălui, şcolii mele şi judeţului de unde provin”, a spus Bogdan Bratiş.

 

7 comentarii

 1. glad si menumorut Răspunde

  Și când te gândești că pe Bogdan Bratiș l-a dat afară de la Palatul Copiilor, domnul profesor Berindei, chiar că nu mai știi ce să crezi!
  Poate că Bogdan nu cânta melodiile alea nefericite cu care Berindei ne tot asasinează de vreo 40 de ani
  La Palatul ăla sunt multe anomalii dar nimeni nu vrea să le vadă. Sunt acolo profesori care nu au niciun fel de activitate iar alții ba sunt beți, ba dau instrumentele Palatului cu chirie, iar banii intră în jebul lui Nicu Miclăuș, ca să nu mai vorbim despre orele particulare pe bani care se dau chiar în incinta Palatului!

 2. George Răspunde

  oricum x factor este o emisiune slaba , la fel si concurentii , nu se compara cu Vocea Romaniei . Dar macar am vazut isteria schizoida a unora gen stef si marusca care n-au alta treaba decat sa-si faca publictate pe spatele baiatului .Felictari Bogdan !

 3. Geo Răspunde

  Felicitari Bogdan !!! Ai facut totul pe puterea ta !!! Nu lasa pe nimeni sa se foloseasca de reusita ta si lupta in continuare ptr a-ti atinge visul. Mult succes iti doresc!!!
  Stef Marusca Coica jos labele !!!

 4. vasile Răspunde

  pt.dl.menumorut.1.palatul copiilor din satu mare nu dispune de scule pt.amplificare,de nici un fel,ce exista,sint instrumentele profesorilor de la m.usoara si populara,deci chiar daca se face cite o inchiriere,n-are legatura cu institutia intrucit palatul nu poseda nicio statie de amplificare,cauta in alta parte.despre celelalte informatii n-am cunostinta privitor la repertoriu, am participat sambata la concertul de la filarmonica si nu e cazul,copiii canta piese la zi,dl.berindei mi-a cintat la nunta cu orchestra meridiane,in anii 80,si erau la curent cu tot ce se canta in vest,asa ca hai safim realisti,in cel priveste pe bogdan,este un un produs a trei profesori de pian orchestra muzica vocala,beneficiind de ed.muzicala calificata,defvirsta de 8 ani,cind canta manele.nu a fost dat afara de nimeni,a parasit grupul ca si altii,ex.bianca rus,pt.o cariera solo.d-le cred ca era mai simplu sa te informezi,decit sa faci afirmatii eronate.respect.

 5. nicusor Răspunde

  Nu esti cumva scartarul ăla care cam bea? Nu cumva esti cel care ocupi două posturi în timp ce tinerii talentați nu au nici măcar o pâine?
  Iar dacă inchiriezi ” instrumente personale” fără să declari veniturile la fisc, asta înseamnă Evaziune fiscală, singur te dai în gât!
  d
  Știu exact cum a plecat Bogdan de la palat, chiar de la el!
  În rest, niciun respect pentru totala lipsă de talent. Dar mai e puțin și lucrurile vor intra în normalitate!

 6. Liberal Răspunde

  Pixfactor asta e calitativ, sub un chef karaoke de la Poesis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.