Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

Octavian Petric, singurul deputat din Satu Mare care a votat Legea Minelor

deputat octavian petric (3)Deputatul PSD Octavian Petric a fost singurul parlamentar sătmărean care a votat pentru Legea Minelor, proiect care afectează Roşia Montană. Legea minelor a fost respinsă în Parlament: 160 de deputaţi au votat pentru, 105 împotrivă şi 22 s-au abţinut. Fiind vorba despre o lege cu caracter organic, pentru adoptare erau necesare voturile favorabile a cel puţin jumătate plus unul din totalul deputaţilor, respectiv 204.

La votul electronic au fost prezenți și parlamentarii sătmăreni, aceștia exprimându-și la rândul lor votul. Parlamentarii UDMR și PDL, Erdei D. Istvan, Gabor Kereskenyi și Andreea Paul au votat împotriva adoptării legii, în timp ce deputatul PSD, Octavian Petric, a votat pentru Legea Minelor.

Un alt parlamentar originar din Satu Mare, deputatul PNL din sectorul 6 Bucureşti, Romeo Nicoară, s-a abţinut la vot.

Rezultatul final al votului electronic din Camera Deputaților poate fi consultat aici.

 

16 comentarii

  1. adi pop Răspunde

    acest nenorocit daca pui mintea lui la o VACA cauta iarba pe asfalt nu il mai dati prin ziare ca ne faceti de rusine judetul cu astfel de specimene sint PSDist dar ma dezic in totalitate de acest incult

  2. Totti Răspunde

    Nu ma mir de ce a facut asa ceva, cu totii stim motivele…

  3. flacara violeta Răspunde

    Acest taranoc a ajuns in parlamentul patriei iubite prin votul altor taranoi muuuuult mai imbecili decat el!Acum noi satmarenii trebuie sa rosim si sa suportam pana isi termina mandatul(daca nu cumva poporul ii vor lua la labe-n cur si le vor pune birourile-n cap) Doamne ajuta!

  4. mihai Răspunde

    Umbla vorba prin targ ca domnul Petric cand s-a mutat la oras era cam analfabet…sa il ajute cineva sa invete sa citeasca ca habar nu are ce voteaza. Proasta lui educatie ne afecteaza pe noi toti, cineva sa ii dea o mana de ajutor URGENT!

  5. Bianca Răspunde

    E motiv de bucurie pentru noi toti azi. E un semn ca presiunile si iesirile noastre si-au facut efectul. Nu stim ce planuri mai au astia pentru noi, dar stim ca azi poporul s-a facut auzit. Cat despre domnul din poza, sper sa aiba niste Sarbatori ,,incarcate” …de emotie:)

  6. timotei Răspunde

    si cine s-a asteptat la mai mult din partea prostanacului asta ?

  7. drept la replica Răspunde

    As vrea sa corectez: acest individ ESTE un analfabet! Cine-l aude ce scoate pe gura stie ca nu mai exista remediu pentru el. Singurul din clasa lui care nu si-o luat Bacul pe vremea lu Ceausescu! Si ca sa nu iti iei bacu atunci trebuia sa nu stii …citi! Omu nu poate nici acum sa citeasca cursiv, dar acest inconvenient nu l-a impiedicat sa ajunga in Parlamentul Romaniei si asta pentru ca inca cateva mii asemenea lui l-au votat in speranta ca USL-ul urma sa le bage in traista cat n-or putea duce.Felicitari satmarenilor pentru votul dat USL si calitatii intelectuale a acestui individ care ne reprezinta in….. lume

    • vio Răspunde

      “Si ca sa nu iti iei bacu atunci trebuia sa nu stii …citi! ” SERIOS? Eu consider ca azi e valabila aceasta afirmatie.
      Ai uitat sa ne spui, tu, care esti un intelectual adevarat, cu ce partid ai votat, PDL,UDMR? Subliniez ca detest toate partidele politice de dupa ‘ 89, care ne-au adus intr-o situatie practic fara iesire.

  8. Viorel Răspunde

    Petric, mah analfabetule, incearca asta : foloseste in spatiul punctat al propozitiei ce urmeaza DA sau NU, oricum nu nimeresti acordul : …., nu am creier. Posteaza propozitia dupa ce ai balbait la completare si iti vei dovedi singur ca porti ilegal creierul.

  9. demon Răspunde

    Nu e vina lui. E vina societatii care l-a votat.
    Si inca ceva , lista respectiva cu voturile, E MULT- MULT PREA LUNGA – PAREREA MEA – 598 DE VOTANTI.
    APROAPE 600 DE PARLAMENTARI -ce sa mai zic.

    • Razvan Răspunde

      subscriu la cele precizate, nu e vina incultului ca e analfabet, vina apartine celor care l-au trimis, prin vot, in Parlament. Mare greseala ! Insa e si vina partidului care l-a propulsat si l-a sustinut, unu’ cu creieru’ in interiorul capului n-au gasit ? Numa’ pe asta cu encefalu’ in afara capului ? Rusine PSD ! Se putea gasi alt PSD-ist care sa fie propus ca deputat, nu retardatu’ asta pe nume Petric. Sunt si oameni capabili in PSD SM, chiar de asta era nevoie ?

      • vio Răspunde

        DA CATEVA EXEMPLE DE OAMENI CAPABILI CARE AU REPREZENTAT CU CINSTE SATMARUL.
        POP IOAN , NAVETISTUL , POATE……

  10. Daniel Răspunde

    Asta voteaza ce ii zice liderul de grup de la deputati, e doar o sluga, nu il intereseaza efectele legilor pe care le voteaza. Dar apropo, ia sa ne spuna ce face cu banii pe care ii primeste pentru sediul de cabinet, ca el nu plateste chirie, avand sediul cabinetului la sediul PSD unde e clar ca nu da bani, sa ne spuna daca isi baga in buzunar banii pt consilieri, ca de consilierii lui nu am auzit, cred ca e tot aia care era inainte pe la sediul PSD, asa ca flamandule de hot ce esti da banii inapoi.

  11. flacara violeta Răspunde

    Kenedi ,varianta comunista! ha,ha,ha!!!

  12. matei Răspunde

    Petric cu rinjetul lui timp mai bine s-ar ascunde pina i se termina mandatul, sa nici nu-l vedem.Rusine pentru partidul care l-a propus si pentru cetatenii prosti care l-au votat.

  13. vio Răspunde

    Imi plac tare mult comentariile, toate sunt postate de intelectuali de mare clasa, dar nimeni nu are curajul sa spuna cu cine trebuia sa voteze satmarenii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.