Ultima actualizare: azi, 11:57
Locale

PDL Satu Mare a împărțit cadouri copiilor de Sfântul Nicolae

cadouri Mos Nicolae, PDL Satu Mare (8)Organizațiile de tineret și de femei a PDL Satu Mare au oferit cadouri celor mici, atât la sediul partidului, în Parcul Central al orașului cât și la centrele de tip familial din județ.

Acțiunea inițiată de către Organizația Municipală de Tineret PDL Satu Mare, sub numele de „TDL dăruieşte”  s-a concretizat  în seara de 5 decembrie, spre bucuria copiilor din centrele de tip familial  „Maria”  din municipiul Satu Mare și centrul „Ștefania” situat în satul Oar.

Tinerii au adunat zeci  de saci cu rechizite, haine, jucării dar și dulciuri la sediul PDL, unde de altfel a fost organizat și un centru de colectare. În prag de seară, ajutați  de către Moș Nicolae și a sa caleașcă trasă de cai, arhiplină cu cadouri, tinerii au pornit spre cele două centre. Copiii l-au așteptat cu mare drag, întâmpinându-l încă de afară, vizibil încântați de venirea moșului încărcat cu cadouri. Totodată tinerii  au fost profund mișcați de emoția  și de bucuria cu care au fost întâmpinați. Fiecare dintre ei a adus câte o jucărie proprie, dăruind-o din suflet.

Neavând bucuria de a trăi într-o familie, acești copilași au nevoie de sprijinul comunității permanent, iar acțiunea tinerilor democrat-liberali pornită din inimă, a fost un gest de bunăvoință pe care îl vor repeta cât mai des cu putință.

Și Organizația Municipală de Femei a PDL Satu Mare,  au dorit să fie mai aproape de copiii sătmărenilor, iar în seara zilei de 4 decembrie, la sediul Partidului și în Parcul Central au oferit peste 300 de pachete cu prilejul sărbătoririi Sfântului Nicolae. La aceasta acțiune au participat Mihaela Kostin președinte OF PDL a Municipiului Satu Mare, precum și Claudiu Ardelean, președintele Organizației Municipale PDL.

2 comentarii

  1. Nesimtiti Răspunde

    Bāi politicieni nenorociti este foarte bine ca dati pomeni da’ nu puteti sa o faceti si in mod anonim?Trebuie sa va vedem moacele nenorocite de fiecare data ?Ceva, un bine cat de mic in mod dezinteresat puteti sa faceti?Si apoi de unde dracu aveti atatia bani sa tot dati si aia la care le dati mereu nu au niciodata?

    • LATURI Răspunde

      Asta nu are nimic cu mosu. Este doar un exercitiu de imagine. Sa va fie rusine jigodii ordinare. Luati cite un copil sarman sau om batrin in grija zi de zi si atunci va credem….altfel ma f… in campania voastra de imagine !!! Valabil si ptr PSD, PNL, UDMR..si toate jigodiile care mai exista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Un tânăr care cerea bani pentru scutece a ajuns în arestul Poliţiei

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale l-au reţinut pe tânărul de 18 ani, suspect în mai multe cazuri de înşelăciune şi...

Închide