Ultima actualizare: azi, 04:32
Locale

Peste 100 km de drumuri judeţene vor fi modernizate. Ștef promite un nou pod peste Someș

sedinta Consiliul Judetean (5)Consiliul Judeţean Satu Mare a votat în şedinţa de astăzi documentaţiile pentru modernizarea a două drumuri importante. Preşedintele Adrian Ştef a mai anunţat construirea unui pod peste Someş în comuna Pomi.

Prima documentaţie aprobată este cea cu privire la modernizarea DJ 108M – Tăşnad – Santău – Chereuşa – Dindeşti – Andrid – Irina – Portiţa – Vezendiu –  Tiream – Carei – Cămin – Lucăceni, iar a doua cuprinde indicatorii pentru modernizarea DJ 108L Tăşnad – Cig – Eriu Sâncrai – Craidorolţ – Pișcari – Terebeşti – Gelu.

 Președintele Adrian Ștef a declarat că aceste proiecte, alături de drumul Amaţi – Homoroade – Hodişa, vor fi finanțate în 2014 prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL).

Vicepreședintele Mircea Govor a declarat că aceste studii sunt cele mai importante hotărâri ale Consiliului Judeţean din ultima perioadă.

Anul viitor să sperăm că le reabilităm complet. Va fi o premieră pentru judeţul Satu Mare dacă vom reuşi să reabilităm cei 100 km de drum“, a declarat Govor.

Nu le propunem la voia întâmplării”, a ţinut să puncteze Govor, sugerând că deja ar exista promisiuni concrete pentru finanţarea acestora.

Lungimea totală a celor trei drumuri este de aproximativ 100 km iar costurile estimate sunt de 3,1 milioane lei/km.

În cadrul conferinţei de presă de după şedinţă, Adrian Ştef a mai anunţat că prin Programul Operaţional Regional vor mai fi modernizate alte drumuri, şi anume Păuleşti – Ardusat (cu pod peste Someş în comuna Pomi) – Seini – Oraşu Nou – Racşa şi Hodod – Bogdand – Corund – Hurezu – Beltiug.

Adrian Ştef a spus că drumul ce prevede un pod peste Someş, la Pomi, este realizat în parteneriat cu Consiliul Judeţean Maramureş şi Primăria Seini.

5 comentarii

 1. Daniel Răspunde

  Ce munca au si astia, se gandesc ce asfaltari sa mai faca ca sa se intoarca la ei cativa bani prin comisioane. Regele asfaltului Govor, in afara de a truca licitatiile la CJ ce mai face pe acolo? E un invidios pe cei care au bani si s-a gandit el cum s afaca bani fara sa faca de fapt nimic. Se da mare si tare ca are relatii la Guvern cand el de fapt e ,,omul cu valiza cu bani,, care le da euroi liderilor de la Bucuresti, ca el sa isi faca mendrele aici in Satmar. Singurul lucru bun in toata chestia asta e ca desi de la Bucuresti daca se da ceva bani pentru Satu Mare, se da doar cu scopul sa fure Govor care da mai departe bani la Bucuresti, insa macar sa se faca. Iar legat de Apaserv, normal ca se intarzie lucrarile, daca firmele agreate de stef silaghi govor fac contestatii, vreti voi sa puneti mana si atunci o sa fie minunea, licitatiile vor fi castigate de firmele voastra prietene. Sa furati bine!!

 2. Alex Răspunde

  ATENTIE accentul e pus pe” Promite” :))

  Cam des se aude cuvantul respectiv

  Incompetenta actualei conduceri este de nota 10*(cu steluta)

 3. caso Răspunde

  Ce s-ar fi intamplat in Emirate cu asemenea indivizi, ma intreb si eu?

 4. nelson mandela Răspunde

  daca nu puneti o poza cu MARCELUCA PAPICI,io nu mai citesc acest ziar,sint indragostit pina peste cap de ea ,este ff frumoasa …,DESTEAFTA FOC…,OF LA NAIBA IARA FUMEZ……….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Tribunalul a respins eliberarea lui Pintea. Familia a plătit cauțiunea de 100.000 de lei

Familia de bugetari a fostului director APIA Satu Mare, Viorel Pintea, a plătit cauțiunea de 100.000 de lei stabilită pentru...

Închide