Ultima actualizare: ieri, 19:37
Locale

Prefectul Eugeniu Avram a oferit o maşină de spălat şi daruri copiilor din Casa Orhideea, Răteşti

poze 012Prefectul Judeţului Satu Mare, Eugeniu Avram, s-a aflat astăzi în mijlocul copiilor de la Casa de tip familial „Orhideea” din Răteşti. Cu acest prilej, a ascultat colinzile acestora, iar ca dar din partea lui Moş Crăciun, Moşul darnic le-a oferit o maşină de spălat şi pachete cu dulciuri.

De altfel, la iniţiativa prefectului, mai multe instituţii publice din judeţul Satu Mare vor patrona spiritual toate casele de copii, dând dovadă în acest sens de mai multă generozitate şi căldură sufletească faţă de semenii noştri, bucurând sufletele copiilor, făcându-i pe aceştia să înţeleagă că nu sunt singuri.

11 comentarii

 1. voicu Răspunde

  Poate vedem si o donatie din partea ULTRABOGATEI BISERICI!!! Un termoplonjon sau poate un fier de calcat

 2. cetatean Răspunde

  Ce penibil, sate pozezi langa o masina de spalat!Daca a luat-o din banii lui,este o actiune de laudat, dar daca nu, atunci este un populism penibil.Parca s-a inventat apa calda!Ce mare scofala este aceea de a cumpara o masina de spalat din bani publici?Dar mai importanta este aceasta poza pt. FRAIERI,nu? Se fac lucruri absolut marete in aceasta tara! JENANT!!!!

  • DANUTA Răspunde

   Sa carcotesti vrute-si-nevrute cu rautate si maxima prostie ESTE JENANT, @”cetatean” cazut din copac direct in cap !!! Ce “populism”-desteptule care esti?! Prefectul nu face politica, este doar reprezentantul Guvernului in teritoriu, n-ar nevoie sa faca gesturi”pentru fraieri”, ca tine, desteptule rau si stupid care esti!

   P.S. Ati procedat minunat , dle prefect Eugen Avram ! Ati oferit ajutor si bucurii copiilor de la Orhideea, ati avut initiativa minunata sa propuneti patronaj spiritual/sufletesc si material institutiilor publice satmarene pt aceste case de copii- ceea ce este minunat! Ajutorul si atentia vor fi mai “aplicate”si de mai mare folos copiilor! Felicitari pt gandul cel bun si Fapta Buna, dle prefect Eugen Avram ! Ati procedat minunat! Cu mult suflet! Bravo!…

   • cetateni Răspunde

    danuta,prostuta!Dar esti inghesuita de proasta sa afirmi asemenea prostii!Fraiero,prefectul este numit de psd,deci face politica,numai imbecili ca tine nu-si da seama!Cat despre restul comentariului tau,se vede de la o posta ca esti un sau o pupincurista proasta!Eu imi mentin parerea ca este un populism ieftin,facut din bani publici!Sa vedem daca un politician usl o sa faca un cadou celor nevoiasi din banii lor.Ca doar toata ziua plang pe umerii acestora,si ii pacalesc pana le ia votul! Fraiero care esti!

    • DANUTA Răspunde

     Din cauza unora ca tine,generic numiti oameni urati si prosti si fuduli, si care populeaza nepotrivit aceasta tara frumoasa si nefericita – Romania,aceasta tara continua sa fie urata si fara noroc!…Inteleg prostia naturala si o admit/o accept daca vine de la un om cu bun-simt si bun, dar RAUTATEA o detest !…Iar tu esti un om de-o rautate si prostie monumentale!…Bietul de tine!

  • marele maestru international Răspunde

   sigur masina are o cuva prea mica pt a spala atitea haine de sarmani copii dar sefu e mandru nevoie mare pare brad pitt pe covorul rosu de la hollywood..aplauze si urale

 3. vasile Răspunde

  Il cunosc pe prefect de foarte multi ani, e un om minunat, cu suflet foarte bun, précis a cumparat el masina.Sa aiba sarbatori fericite!

  • flacara violeta Răspunde

   Da si noi il cunoastem si nu cred ca a dat el bani pe acel aparat,numai bun de a-si face un pic de imagine,pe spatele unor bieti copii! Jenant moment.

 4. preturica Răspunde

  Maare om doctoru veterinar asta batran ce executa ordinele mirsave a lui Govorica si sleahta lui USL ista!!!!!! Da pe Chioru Jenica marele consilier personal, sectretar de partid comunist la Bradea, unde ai lasat butoiul umplut cu rautate si venien????????????/

 5. Maria Răspunde

  va asigur ca masina de spalat este cumparata din bani publici, sa nu mai aveti dubii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.