Ultima actualizare: azi, 17:08

Locale

Revelion la Satu Mare: Hi Q, Naguale, Heaven, Bogdan Bratiş şi 200 de şampanii

22-12-13-newyear-A2 v2.inddPrefectul Eugeniu Avram, preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, vicepreşedintele Mircea Govor, alături de primarul Dorel Coica au prezentat astăzi, într-o conferinţă de presă programul manifestărilor organizate de Revelion la Satu Mare.

Astfel, începând cu ora 21:15 pe scena din Piaţa 25 Octombrie va urca Hi Q, urmată de Naguale şi Heaven. De asemenea, pe scenă va urma şi finalistul  X Factor, Bogdan Bratiş.

La ora 23:45 va avea loc tragerea la sorţi a câştigătorului unui lingou de aur pus la dispoziţie printr-un parteneriat al Primăriei Satu Mare cu un post de radio.

La miezul nopţii va avea loc tradiţionalul foc de artificii, după care sătmărenii prezenţi vor putea ciocni pahare cu şampanie puse la dispoziţie de organizatori. În total vor fi oferite gratuit sătmărenilor 200 de şampanii.

Bugetul alocat evenimentului este de 100.000 de lei.

5 comentarii

  1. Liberal Răspunde

    Nu stiam ce-mi lipseste, sa aud falseturile haichiu zero. Daca iles era cu viszlat gyuszi pa si pusi, astia sunt simplu:HI pa…

  2. Bogdan Brudascu Răspunde

    La proxima conferinţă de presă, cred că primarul ar trebui să răspundă punctual la câteva întrebări: 1) în suta de mii alocată pentru Revelionul public, au fost incluse şi cheltuielile cu masa de petrecere a aleşilor locali şi a unor funcţionari apropiaţi sau, dacă nu, pot fi prezentate public deconturile integrale pentru suma în cauză?; 2) printr-un parteneriat cu un post local, se va acorda, prin tragere la sorţi, un premiu: este vorba de un LINGOU de aur sau, mai degrabă, de un LINGĂU de aur?; 3) postul local de radio nenominalizat e, cumva, Radio Unu?; 4) ce a inclus respectivul parteneriat?; 5) cum a fost încheiat parteneriatul, a existat vreo selecţie de oferte în acest sens şi dacă da, pot fi făcute publice?; 6) tot în baza parteneriatului cu pricina s-a convenit şi retransmiterea postului Radio Unu prin intermediul staţiei publice de amplificare din proprietatea municipalităţii, ce a pus, astfel, postul local într-o poziţie privilegiată neconcurenţială în raport cu celelalte posturi radio comerciale?; 7) care societate deţine, în prezent, licenţa de emisie a postului Radio Unu, cine o administrează (cine a semnat în numele acesteia parteneriatul cu municipalitatea?) şi dacă domnul primar Coica are vreo implicare directă sau prin interpuşi în cadrul societăţii respective din moment ce postul e găzduit în incinta spaţiului de la Agenţia Tarom închiriat de către SCM Dr. Coica?; 8 ) care a fost, CONCRET, beneficiul municipalităţii din parteneriatul cu postul în cauză, ştiut fiind că orice astfel de contract urmăreşte interesul public?; 9) primăria a alocat cu generozitate câte o sută de mii de lei pentru te-miri-ce evenimente, dar de ce NU a vrut să vireze cei 200.000 de lei aprobaţi prin buget către "Căminul de argint" care ar fi permis astfel funcţionarea acestui centru social în condiţii optime?! Din păcate, însă, mă tem că nu va fi, din presa locală, cine să adreseze direct aceste întrebări domnului primar. Interesul poartă fesul şi sub fesul cu pricina încrengăturile sunt mult prea puternice pentru a fi solicitate public astfel de răspunsuri. Şi nu pentru că unele ar putea fi penale, iar altele compromiţătoare. Ci pur şi simplu pentru că interesul sătmărenilor se satisface nu cu administraţie sănătoasă, ci cu surogate de petreceri precum cele de Ziua Naţională sau Revelion, crezându-se că un foc de artificii poate distrage atenţia de la problemele de fond!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.