Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

S-a deschis Târgul Hand-Made de la Grand Mall Satu Mare(FOTO)

Targ hand-made, Grand Mall (13)Astăzi a avut loc deschiderea primei ediții a Târgului Hand-Made de la Grand Mall Satu Mare. Evenimentul se desfășoară în perioada 18 – 22 decembrie și va culmina vineri cu un spectacol de stand-up comedy marca Unguru Bulan. În prima zi au expus 10 pasionați de hand made însă până vineri mai sunt așteptați și alții.

În cadrul expoziției sătmărenii pot admira și chiar achiziționa cadouri, bijuterii, tricotaje sau decorațiuni. Scopul evenimentului este acela de a pune bazele unei comunități locale de hand made , comunitate care conform spuselor organizatorilor în Satu Mare nu există în mod organizat. „E primul proiect de hand made din Grand Mall. Obiectivul este de a construi o comunitate în domeniul acesta. Până acum sunt 10 expozanți, în zilele următoare vom ajunge înspre 20. Domeniul este cât se poate de variat, începând de la tablouri, gablonțuri, cuverturi de pat, sculpturi în lemn și tot ce ține de hand made”, a declarat Marius Crișan, director de marketing, Grand Mall Satu Mare.

Vineri cu începere de la ora 17.00 va avea loc un concert de iarnă susținut de Școala de Arte Satu Mare și un stand-up comedy marca Unguru Bulan.

3 comentarii

  1. Podina Cristian Răspunde

    a 6-a poza e masa lui lore (sotia)

  2. podina cristian Răspunde

    atentie vine si

  3. podina cristian Răspunde

    atentie vine si Mosul!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.