Ultima actualizare: azi, 21:07
DRM
Locale

Sătmărean prins cu droguri în Petea. Stupefiantele, descoperite de câinele de serviciu

drogUn tânăr de 23 de ani din județul Satu Mare este cercetat penal de către poliţiştii de frontieră, după ce în bagajele sale a fost descoperită o substanţă vegetală presupusă a fi canabis.

Duminică, 22 decembrie a.c., în jurul orei 10.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în țară Samirel Lucian B., în vârstă de 23 de ani, din județul Satu Mare.

La controlul efectuat pentru intrarea în țară, polițiștii de frontieră au descoperit în bagajele tânărului, cu ajutorul câinelui de serviciu specializat în detectarea stupefiantelor, o pungă din plastic cu material vegetal, de culoare verde, despre care existau suspiciuni că ar face parte din categoria drogurilor de risc.

Examinările pe care polițiștii de frontieră le-au făcut cu ajutorul narcotestului au relevat faptul că acesta reacționează pozitiv la categoria canabis.

Materialul vegetal (în cantitate de 5,5 grame) a fost ridicat pentru continuarea cercetărilor.

Tânărul este cercetat în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunilor de deținerea de droguri de risc pentru consum propriu fără drept și tentativă la introducerea în țară de droguri de risc fără drept.

Sursa: Poliţia de frontieră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Poliția Satu Mare: Recomandări pentru Sărbători de iarnă în siguranţă

Peste 130 de poliţişti vor acţiona, zilnic, în perioada următoare, suplimentar faţă de poliţiştii din dispozitivul curent de ordine şi...

Închide