Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

UPDATE Accident pe Magnoliei. Şoferul Fordului a pătruns pe contrasens. (FOTO& VIDEO )

accident Magnoliei (28)Accident pe Magnoliei. Două persoane au rămas încarcerate în urma unui accident rutier petrecut în astăzi pe str. Magnoliei din Satu Mare.

O autoutilitară Mercedes cu doi muncitori s-a ciocnit frontal cu un Ford Focus în care erau alte două persoane. În urma impactului persoanele din autoturism au rămas încarcerate, fiind nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare de la ISU Satu Mare. Totodată, pentru evitarea izbucnirii unui incendiu pompierii au stropit mașinile cu spună.

Persoanele au fost transportate de urgenţă la spital pentru investigaţii.

Conform declaraţiilor martorilor, autoturismul Ford Focus a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens.

UPDATE: Poliţia: Şoferul Fordului a pătruns pe contrasens

 Redăm în continuare un comunicat al IPJ Satu Mare referitor la accident.

“La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii din cadrul Biroului Rutier,care au stabilit că un bărbat , de 23 de ani, din Satu Mare conducând un autoturism marca Ford  nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind alunecos, astfel a pătruns pe sensul opus de circulaţie unde a intrat frontal  în  autoutilitara condusă regulamentar de Nicolae N., de 36 ani , din Satu Mare.

In urma evenimentului , conducătorul autoturismului Mircea V, a fost rănit  grav ,şi Izolda B, de 23 de ani, care era pasageră în autoturism, a fost rănită uşor.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar în cazul celuilalt conducător auto acesta nu a putut fi testat, astfel că la Spitalul Judeţean Satu Mare, poliţiştii i-au  recoltat probe  biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

         Cele două persoane  aflate în autoturism , au rămas încarcerate , în urma impactului , fiind necesară intervenţia echipajului de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” Satu Mare.

         Şoferul vinovat de producerea accidentului este cercetat pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.