Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Accidente rutiere în Ardud și Tășnad

accidentLa data de 31.12.2013, orele 16:16 pe DN 19 A în localitatea Ardud, conducătorul auto G. Romeo de 28 ani din localitatea Șandra, județul Satu Mare, în timp ce conducea autoturismul marca Audi, pe fondul vitezei excesive, a pătruns pe contrasens și a intrat in coliziune cu microbuzul condus regulamentar de F. Marcel de 37 ani.

În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a numitului D. Iuliu și rănirea ușoară a numitei D. Ileana, pasageri în autoturismul marca Audi. Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii. Cercetările în cauză continuă.

La data de 01.01.2014, ora 05,30, Poliția orașului Tășnad a fost sesizată prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, despre faptul că pe strada Înfrățirii din orașul Tășnad, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Lucrătorii Formaţiunii Rutiere Tăşnad l-au identificat pe C. Cătălin de 23 ani din Tășnad, care în timp ce conducea autoturismul marca BMW, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil, rezultând avarierea autoturismului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,61 mg/l alcool în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Orăşenesc Tăşnad, unde i s-a recoltat o probă de sânge, ceea de a doua probă fiind refuzată. Conducătorul auto este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală admisă, respectiv refuz de recoltare probe biologice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.