Ultima actualizare: ieri, 21:05
Locale

Balul Actorilor Teatrului de Nord Satu Mare (Galerie FOTO)

Balul Actorilor (7)Aniversarea celor 45 de ani de existență a secției române a Teatrului de Nord s-a celebrat vineri, 24 ianuarie, pe scena Casei de Cultură cu premiera spectacolului „Woyzeck Transylvania”, adaptare după Georg Büchner, în regia lui Marcel Țop, premieră urmată de Balul Actorilor.

A fost o zi în care s-a amintit de toți cei care au pus piciorul de scena Teatrului de Nord, de cei care au fost în spatele scenei, de toți cei care cu devotament și profesionalism au dus Teatrul de Nord la vârsta maturității. Au fost 45 de ani rodnici, cu activitatea prestigioasă și dincolo de granițele județului. Teatrul de Nord își merită elogiile, palmaresul actorilor, regizorilor, scenografilor având parte de aprecierile publicului din România.

La petrecerea aniversară a Teatrului de Nord, alături de Sorin Oros, directorul Secției Române și Andrei Mihalache, directorul artistic, au participat Mihai Raicu, membru fondator al secției române și regizorul care a montat în 1969 ”Haiducii”, primul spectacol al secției române; apoi: Pavel Bartoș, Violeta Berbiuc, Anca Pandrea, Petre Panait, Valeriu Doran, Virginia Rogin, Corneliu Jipa, Cristian Ioan, Daniel Vulcu, Emanuel Petran, Ioan Ardelean, Marina Procopie, Olimpia Mălai, și mulți alții, actori, regizori, scenografi și tehnicieni care au slujit scena sătmăreană de-a lungul timpului. Momentul emoționant al balului a fost premierea tuturor actorilor și regizorilor prezenți, de către actorul Pavel Bartoș.

Atmosfera Balului a fost întreținută de trupa XXL, Maria Tripon, Petrică Mureşan, Aldo Blaga&Tzica Sax, respectiv de Cvartetul „Dinu Lipatti”.

La mulți ani!

7 comentarii

 1. cucuveaua Răspunde

  sper ca dupa potolu asta sa n-o mai vad pe FRATILA si pe OROS

  • bufnita Răspunde

   Stimata “cucuvea”, poate inainte de a posta comentarii inveti putina gramatica si nu mai faci dezacorduri. “Potolu” de care vorbesti a fost un bal in toata regula, eu am participat, poate tu nu si in cazul asta vorbesti in necunostinta de cauza, Daca, insa, ai participat, atunci esti rau intentionata!!

 2. cucuveaua Răspunde

  ba bufnita proasta am dat o gramada de bani pentr potolu asta,dar nu am vr pentr moldoveanca de FRATILA……..saracie lucie ce esti…..

 3. sofer amator Răspunde

  da ANALFABETUL DE BENY CHIRA ce dumzeu cauta acolo????

 4. sofer profesionist Răspunde

  Beni Kira ( nu Chira, mai vită amatoare!) căuta acolo un dobitoc care scrie “dumzeu” în loc de Dumnezeu!
  Evident, nu l-a găsit pentru că boschetarii amatori, care nici macar nu stiu sa scrie corect, nu au avut voie să intre la balul acela. Ești mulțumit de răspuns sau mai vrei unul?

 5. lingau de a lui analfabetul de beny kira Răspunde

  vai draga reterdat de beny,stiu ca tu nu stii sa citesti si sa scrii ,dar eu te apar impotrva tuturor ,si te rog nu mai minca seara cu sos ca eu sofer profesionist ramin cu pete in jurul guriii………

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.