Ultima actualizare: azi, 17:08

Horoscop

Ce îl aşteaptă pe Ovidiu Silaghi în 2014. Previziuni astrale

deputat Ovidiu Silaghi

Ovidiu Silaghi

Ce vestesc astrele politicienilor din Satu Mare? Cum va arăta anul 2014 pentru ei? Astrologii spun că 2014 va fi un al spiritualității, al întoarcerii către propriul suflet și al unei legături speciale cu Dumnezeu. Răspunsurile le-am găsit în cartea bestseller internațional al Georgiei Nicols, ”Tu și viitorul tău”. Totuși, pentru România, se anunță un an electoral, cu alegeri europarlamentare și  prezidențiale. Ne-am gândit să ne documentăm mai atent în lucrările de specialitate a renumiți astrologi internaționali, pentru a vedea previziunile astrale și influența planetelor asupra zodiilor. Astfel, vedem împreună ce prevăd astrologii în 2014, pentru câteva personaje publice ale județului nostru, ale căror decizii ne influențează și nouă, viața de zi cu zi.

Rămâne ca timpul să demonstreze dacă previziunile astrologilor se vor adeveri.

 

Ovidiu Silaghi (12 decembrie  – zodia Săgetător) – europarlamentar, președinte PNL Satu Mare

Din 2013 au început să se facă simțite unele tendințe. Într-un anumit fel, ar putea fi considerate drept influențe opuse și totuși, din altă perspectivă, va vedea că se susțin una pe cealaltă.

Una dintre influențe durează până în 2016-2017. În timpul acestei perioade de aproximativ doi ani, începe să renunțe la tot ce nu mai este relevant în viața sa. Va renunța la slujbe, oameni, relații și mai mult ca sigur la diverse bunuri. Fie că așa și-a dorit, fie că a fost silit de împrejurări.

A doua influență reprezintă opusul celei dintâi. În această perioadă va fi beneficiarul unor moșteniri, daruri, bunuri, burse, se va bucura de avantaje financiare indirecte, prin intermediul altora.

Așadar, pe de o parte, înseamnă că va trece printr-o perioadă de trei ani în care renunță la anumite lucruri, însă, concomitent, va beneficia de un interval de 18 luni în care câștigă fără a se agita prea mult.

Un alt punct sensibil în 2014 sunt prietenii. Cu Marte aflat în ciclul retrogradării în casa prieteniei Săgetătorului, este foarte posibil să aibă conflicte cu prietenii sau să se agite foarte mult pentru problemele lor. Poate chiar să cheltuie cam mult pentru ele.
Avertismentele de mai sus sunt valabile și pentru eventualele relații cu comunitățile (cluburi, asociații, fundații, partide etc.). Pentru toate cele menționate, perioada cea mai critică este 1 martie-20 mai 2014.

5 comentarii

 1. marele maestru international Răspunde

  astrele ii prevad ultimul model la aparate de bruiaj..:))

 2. Adrian Nastase Răspunde

  In mod normal Pușcăria .

 3. relu fenechiu Răspunde

  Draga OVI,anul acesta vom merge amindoi la puscarie ,UNDE DEFAPT NE E LOCUL,vom merge alaturi de BOMBONEL,te te vei gela multi ani la puscarie,apropo….pe cumnatul tau ADISORUL il luam si pe el cu noi la puscarie???

 4. carmen hara Răspunde

  Eu ii prevad o vacanta all inclusiv la Rio de Jilava alaturi de toti acolitii lui care au amagit electoratul si n-au facut nimic pentru acest judet.Goana dupa putere si ambitia de a ocupa functii inalte il vor baga in multe belele si va fi prea tarziu cand va realiza ca de fapt cei din jurul lui nu i-au vrut binele doar au profitat de el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.