Ultima actualizare: ieri, 20:15
Horoscop

Ce prevăd astrele pentru Adrian Ștef: Se bucură de succes, dar se întreabă ce face cu viaţa lui

Adrian Ștef

Adrian Ștef

Ce vestesc astrele politicienilor din Satu Mare? Cum va arăta anul 2014 pentru ei? Astrologii spun că 2014 va fi un al spiritualității, al întoarcerii către propriul suflet și al unei legături speciale cu Dumnezeu. Răspunsurile le-am găsit în cartea bestseller internațional al Georgiei Nicols, ”Tu și viitorul tău”. Totuși, pentru România, se anunță un an electoral, cu alegeri europarlamentare și  prezidențiale. Ne-am gândit să ne documentăm mai atent în lucrările de specialitate a renumiți astrologi internaționali, pentru a vedea previziunile astrale și influența planetelor asupra zodiilor. Astfel, vedem împreună ce prevăd astrologii în 2014, pentru câteva personaje publice ale județului nostru, ale căror decizii ne influențează și nouă, viața de zi cu zi.

Rămâne ca timpul să demonstreze dacă previziunile astrologilor se vor adeveri să

Vom prezenta în fiecare zi câte un politician din Satu Mare.

 Adrian Ștef  (3 octombrie – zodia Balanța) – președintele Consiliului Județean Satu Mare

Este un an excepțional pentru el. Oricare a fost lucrul pentru care s-a pregătit, acum l-a obținut și se simte minunat. Se poate aștepta la promovări, glorie, laude, aplauze și un adevărat curent de susținere din partea tuturor celor din jurul lui. De fapt, în mai bine de un deceniu, pentru el, acesta este cel mai bun an ca să își îmbunătățească reputația. Numele lui ar putea ajunge în ”lumina reflectoarelor”.
În mod ironic, în timp ce se întâmplă toate acestea sau tocmai pentru că se întâmplă, în viața privată va fi preocupat de o analiză profundă a sistemului lui de valori. Invers, recunoașterea tot mai mare și succesul de care se bucură în ochii celorlalți l-ar putea face să-și pună la îndoială valorile în alt fel. S-ar putea să decidă că înainte a greșit complet și că abia acum începe să vadă, în sfârșit, luminița de la capătul tunelului. Va trece printr-un proces de reflecție care l-ar putea duce în ambele direcții. Un lucru e sigur: își va cerceta sufletul în profunzime ca să pună la punct un sistem de valori în care va simți că poate avea încredere.

La nivel mai practic, va începe să-și pună întrebări cu privire la felul în care își câștigă existența. Ca rezum, pe de o parte se bucură de foarte mult succes, dar pe de altă parte, în ciuda acestui avânt se va întreba ce ar trebui să facă în general cu viața lui. 

16 comentarii

 1. Bretonel Răspunde

  Eu sunt Bretonel, cumnatul lui Gelatel.

 2. marele maestru international Răspunde

  astrele ii prevad centura neagra la prostie si calatorii cu avionul de la sm la calea lactee si carul mare(cu promisiuni)

 3. ioan Răspunde

  o sa faca briggi ordine in sufletul lui,ca madam stef,care este o doamna,atata timp cat se multumeste sa fie doamna stef,stiind de briggi,nu e in stare sa faca,o lasa pe briggi sa faca ordine.un model de familist pentru societate acest stef.bravo nene,esti un adevarat barbat.

 4. demon Răspunde

  intrebali-l pe Guru Bivolaru, ce ii prevede.

 5. Venus din Milo Răspunde

  Foarte competent in ceea ce face pentru judetul Satu Mare(si sexy!). Sa aiba noroc!

 6. satmarean Răspunde

  Dar scandalul cu sectia de interne l-au prevazut astrele in anul exceptional care vine pt karatist?

  • Tata Omida Răspunde

   Probabil ca nu, daca nu a fost sa-i ceara parerea mamei Omida, asa se intampla, te iau lucrurile prin surprindere si stai ca asta e numai inceputul! Ti-ai adunat la “prieteni” karatistule, de n-ai sa-i poti duce! Mark my word’s!

 7. Tudor Aurelian Răspunde

  Vine, vine sigur Craciunul!

  Iar daca tot trebuie sa alegi un cadou, dintre miile de posibilitati, opteaza pentru cea oferita de

  http://www.maestrii-succesului.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.