Ultima actualizare: ieri, 21:20
Horoscop

Ce vestesc astrele pentru Dorel Coica? Oportunităţi grozave, primeşte recunoaştere meritată, momente dificile în relaţii

Dorel Coica

Dorel Coica

Ce vestesc astrele politicienilor din Satu Mare? Cum va arăta anul 2014 pentru ei? Astrologii spun că 2014 va fi un al spiritualității, al întoarcerii către propriul suflet și al unei legături speciale cu Dumnezeu. Răspunsurile le-am găsit în cartea bestseller internațional al Georgiei Nicols, ”Tu și viitorul tău”. Totuși, pentru România, se anunță un an electoral, cu alegeri europarlamentare și  prezidențiale. Ne-am gândit să ne studiem mai atent în lucrările de specialitate a renumiți astrologi internaționali, pentru a vedea previziunile astrale și influența planetelor asupra zodiilor. Astfel, vedem împreună ce prevăd astrologii în 2014, pentru câteva personaje publice ale județului nostru, ale căror decizii ne influențează și nouă, viața de zi cu zi.
Rămâne ca timpul să demonstreze dacă previziunile astrologilor se vor adeveri.
Vom prezenta în fiecare zi câte un politician din Satu Mare.

 

Dorel Coica (17 mai  – zodia Taur) – primarul municipiului Satu Mare

În acest an va beneficia de oportunități grozave care să-i sporească veniturile. S-ar putea să-și mărească câștigurile prin investiții sau, cel mai probabil, ca urmare a propriilor eforturi, printr-o creștere salarială sau a profitului. Pentru că această influență indică o creștere a lichidităților, va face și achiziții importante.
Această influență benefică se va face simțită și în alt mod. Nu înseamnă doar că va câștiga mai mulți bani ci va avea capacitatea de a-și transforma visurile în realitate. Devine un adevărat magician! Este foarte posibil ca marile realizări să se producă acolo unde își dorește cel mai mult. Acest impuls poate avea loc într-o relație, poate însemna șansa de a lupta pentru dreptate sau binecuvântarea unei nașteri. Este o perioadă potrivită pentru analizarea țelurilor și a faptului că muncește pentru ceea ce își dorește.
În 2014 va primi recunoașterea și aprecierea  meritată pentru toată munca grea din ultimii ani. Este o perioadă în care are neobișnuită de multă putere! Dar pe măsură ce iese în lume și își consolidează această putere, este foarte posibil ca parteneriatele curente să fie tulburate ca urmare a schimbării balanței de putere. Cu alte cuvinte, se poate spune că se schimbă felul în care alții îl percep.
Acum, în această etapă a vieții este pregătit să-și facă mai puternic simțită prezența. Dar, această schimbare s-ar putea să fie greu de suportat pentru cei de lângă el. Ei nu-și doresc să se schimbe atât de mult. Îl vor așa cum era înainte. Din această cauză, multe relații și prietenii apropiate vor trece acum prin momente dificile. Probabil că legăturile șubrede se vor destrăma. Cele sortite să reziste vor trebui să treacă neapărat prin schimbări semnificative. Toate acestea sunt o consecință a schimbării lui. Și nu este nimic rău în asta!
Din 2014-2015 va atinge un vârf al carierei, pentru care a muncit încă din 2005-2006.
O astfel de perioadă atât de potrivită cum este aceasta va mai apărea abia peste doisprezece ani!

6 comentarii

 1. Agentia Nationala de Integritate Răspunde

  O sa-si implineasca visele dupa ce i-o trage la Govor. A.N.I. nu doarme, o sa-i cante in continuare nani-nani incompatibilului, ca sa viseze in continuare, sa puna mana pe cat mai multe cabinete din Policlinica proaspat renovata. Si Policlinica CFR ii tare buna si contracte de medicina muncii cat de multe, contract banos de 10 milliarde pe an cu Casa de Asigurari de Sanatate. Asa se fac banii, functia de primar e paravanul, iar. ei cei multi nu stiu, is prosti, si voteaza, ca asa zi astrele.

 2. sm Răspunde

  D-NA ANI (doamna Ani) .prezice o batranete racoroasa si linistita pt dl Coica&CO,vai de orasul nostru cel mai slab primar ,mincinos si fara scrupule,demisia iar articolul de cacat rusine Portalsm.

 3. Cornel Răspunde

  Coi, Coi, mincinos de oltenia puscaria te asteapta ca ai un cur frumos.

 4. Ioan Damian Răspunde

  DE COICA NUS PREA MULTE DE SPUS .AVEM OAMENI CONPETENTI CARE AU CEVA DE SPUS.SI AR FI BINE SA SE GRABEASCA PINA NU SE INGROASA GLUMA…….

 5. Ioan Damian Răspunde

  DE COICA NUS PREA MULTE DE SPUS .AVEM OAMENI CONPETENTI CARE AU CEVA DE SPUS.SI AR FI BINE SA SE GRABEASCA PINA NU SE INGROASA GLUMA…….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Horoscop, Locale
Un pacient s-a sinucis în Spitalul Judeţean Satu Mare

Personalul medical al Spitalul Judeţean a sesizat Poliţia, astăzi, arătând că un bărbat de 48 de ani, internat în spital,...

Închide