Ultima actualizare: azi, 10:42
Locale

Colegiul Medicilor și primarul Dorel Coica sar în sprijinul medicilor evacuaţi din Policlinica Veche

inchidere sectie interne, Spitalul Judetean Satu Mare (2)Președintele Colegiului Medicilor Satu Mare, Călin Bumbuluț, alături de primarul Dorel Coica, și-au arătat astăzi, într-o conferinţă de presă, susţinerea faţă de medicii de familie Felicia Câmpean şi Liana Burticel , după ce au fost evacuate din Policlinica Veche odată cu demararea modernizării iar conducerea Consiliului Judeţean a anunţat că nu le mai primeşte înapoi întrucât întreaga clădire va fi ambulatoriul Spitalului Judeţean.

Călin Bumbuluţ spus că a solicitat în repetate rânduri conducerii Consiliului Judeţean ca să se păstreze cabinete pentru medicina familiei, însă preşedintele Adrian Ştef n-a înţeles importanţa acestui lucru.

Potrivit acestuia, ar fi o greşeală fatală neacceptarea medicilor în vechile cabinet.

De asemenea, primarul Dorel Coica a spus că este alături de cele două doctoriţe evacutate şi că îl roagă public pe Adrian Ştef să le primească înapoi, întrucât pentru pacienţii acestora este foarte important să fie mai aproape de medicii lor de familie.

7 comentarii

 1. Prieten sincer Răspunde

  “a solicitat în repetate rânduri conducerii Consiliului Judeţean ca să se păstreze cabinete pentru medicina familiei, însă preşedintele Adrian Ştef n-a înţeles importanţa acestui lucru.” Spune-ti-mi un singur lucru pe care ametitul asta , infatuat al pricepe din tot ce se intampla in jurul lui!I-a picat in cap o functie care al depaseste in totalitate si din sef de purtatori de bata, s-a trezit presedinte de consiliu judetean. Un salt cuantic greu de prelucrat si pentru oameni cu pregatire reala, e adevarat,una, maxim doua facultati, aici avem de-a face cu trei!

 2. sm Răspunde

  Timp de 12 ani Coica a calcat in picioare toti medicii de familie din judet,a luat cu japca pacienti cereri de transfer false cu semnaturi trucate acceptate de scroafele de la casa de asigurari,Bumbulut il condamna pe la colturi si il blama pe Coica iar acum se pupa in bot ,halal caracter doctore poate iti pica si tie ceva la cat de flamand esti,Fanea a pierdut calegiul datorita. prieteniei cu Coica si tu Bumbulute esti prost sa cazi in capcana lui de mincinos ,nepriceput demisia chelule!!!!!!!

  • Sotia lui coica Răspunde

   Sotia lui Coica lucreaza la casa de asigurari. Voi ce credeti ca la coica dorel au venit pacientii ca au vrut? Sau au fost transferati de Stela ?

 3. jolt Răspunde

  vrea sa faca si la satmar mosie proprie la spital la fel cum este la Carei.
  traiasca alianta udmr psede in nefolosul cetatenilor satmareni!
  asta era miza si cu ocazia asta daca se poate sa dam si in stef cu ata mai bine pentru ei ca doar coica era medik si acum 2 ani si acum 1 an si acum 3 ani si nu a scos un cuvant despre situatia de la spitalul vechi ca doar nu a aparut peste noapte mizeria de acolo si el nu a stiut..

 4. maciuca Răspunde

  Si totusi „În județul Satu Mare se face recensământul bufnițelor”

 5. fulg de nea Răspunde

  asta-_i tare cu bufnitele,chiar asa doamne ce stupi judes si ce smecheri conducatori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.