Ultima actualizare: azi, 12:50
Locale

Comercianţii din pieţe vor avea chioşcuri individuale. Tarifele se rediscută după 6 luni

dorel coica, p-ta somes (3)Primarul municipiului Satu Mare, dr. Coica Costel Dorel a avut luni, 13 ianuarie, o întâlnire cu chiriaşii spaţiilor comerciale din P-ţa Someş situată în cartierul Micro 14.

Această întâlnire este urmare a Şedinţei de consiliu care a avut loc în data de 9 ianuarie, prin care consilierii locali au aprobat modificarea taxelor şi tarifelor ce vor fi aplicate de Administraţia Domeniului Public Satu Mare în anul 2014.

Primarul Dorel Coica s-a deplasat vineri, 10 ianuarie, la P-ţa Someş unde s-a întâlnit cu toţi comercianţii pentru a verifica starea şi dotările spaţiilor comerciale.

Discuţiile au continuat luni, 13 ianuarie, când s-a căzut de acord pe tarifele aprobate de consilieri cu promisiunea că din banii plătiţi de chiriaşi se va investi în amenajarea spaţiilor destinate comerţului la standarde europene, urmând să se construiască chioşcuri individuale pentru fiecare comerciant în parte.

Tarifele aplicate de ADP pentru chiria spaţiilor comerciale urmează să fie rediscutate cu chiriaşii peste 6 luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Trei arădeni au încercat să fure baterii şi cosmetice dintr-un magazin din Carei

În  data de 12 ianuarie 2014, în jurul  orelor 17.00,  poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Carei au fost sesizati telefonic, ...

Închide