Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

A demarat campania împotriva pedofiliei

campanie impotriva pedofiliei (3)Lansarea  proiectului “Mijloace de informare şi prevenire a abuzurilor sexuale cu minori şi a pedofiliei”, urmare a tragicului incident al Vivienei Dragoș, a fost demarat oficial de astăzi, la inițiativa a două sătmărence marcate de nefericitul eveniment, Enciu Edita și Andreea Demeter.

Parteneri în proiect sunt și câteva instituții publice din Satu Mare, cum ar fi: Primăria, Consiliul Judeţean prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Inspectoratul Judeţean de Poliţie, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, Poliţia Locală, Inspectoratul Şcolar Judeţean, Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională.

Astăzi, la restaurantul Paloma, s-a desfășurat o conferință de presă în care s-au prezentat pașii următori a campaniei împotriva pedofiliei. În cele șase luni se vor distribui materiale informative și de prevenire a abuzurilor sexuale cu minori în școli, vor avea loc întâlniri cu elevii, profesorii și părinți pentru a preîntâmpina alte cazuri de pedofilie. Fiecare factor implicat în proiect va avea rolul de a informa copiii și părinții asupra riscurilor pedofiliei în societate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.