Ultima actualizare: ieri, 21:18
Locale

Direcția de Impozite somează sătmărenii să-şi plătească taxele, altfel li se blochează conturile

dan-mirel,-iosif-drimus-(3)Conducerea Direcţiei de Impozite şi Taxe Locale Satu Mare îi roagă pe sătmărenii care au restanţe la plata taxelor şi impozitelor pe anul trecut să şi le achite, în caz contrar urmând să li se blocheze conturile.

Şeful DITL, Iosif Drimuş, a spus astăzi, într-o conferinţă de presă că până în 31 martie 2014 rămân bonificaţiile de 10% la persoane fizice şi 5% la persoane juridice  pentru impozitele pentru anul în curs. Persoanele fizice care doresc să plătească online să se ridice parolele de acces pentru a-şi putea plăti taxele şi impozitele. Anul trecut DITL a primit 33.000 de parole pentru plăţi pe internet.

 „Deţinem şase ghişee, se pot face plăţi în numerar, sau cu cardul plin plata POS, plus funcţional doar pentru persoane fizice este portalul ghiseul.ro, plata prin internet banking”, a spus Dan Mirel, şef serviciu în cadrul DITL.

Tot prin internet se vor putea plăti şi amenzile, de pe smartphone, tablete sau calculatoare.

Conducerea DITL i-a rugat pe cei aproximativ 10.000 de sătmăreni care nu și-au plătit dările pe anul trecut să-şi stingă datoriile, altfel riscând să li se blocheze conturile.

10 comentarii

 1. ginosalam Răspunde

  si daca nu au de unde sa plateasca ?sunteti mai ceva ca si camatarii,nu stiu ce sa va mai zic.

 2. Petrica Zele Răspunde

  Ce ii intereseaza pe astia?! Reduceri de personal, te dau afara si asteapta sa le si platesti. Noi suntem prostii..

 3. ger Răspunde

  nu o sa platesc …si cont nu am

 4. finantist Răspunde

  impreuna cei doi au 30000 lei salariu lunar.

  • Contabilul Răspunde

   30000 de RON ai vrut sa spui! Pe buhaiul ala umflat de Drimus l-a uitat Dumnezeu in functia aia si incaseaza LUNAR 120- 150 DE MILIOANE DE LEI SALAR, pentru aberatiile pe care le-a debitat si executat de-alungul timpului si pe care le executa si in continuare!Aici sunt banii dumneavoastra! Dormi in pace popor de fraieri! Ne meritam soarta!!!

   • Unu' Răspunde

    Contabile, 30000 LEI nu de RON! Moneda noastra nationala este LEUL cu subunitatea BAN. In tranzactiile valutare, ca si valuta e denumita RON! Pe bancnote scrie clar LEU sau LEI! 10PLM cu ronii tai!

    • Contabilul Răspunde

     Esti fenomenal de prost! Nu te doare? Te-ai ametit de unul singur, si mai si injuri ca un birjar care se respecta! Te-ai bagat ca musca un c.rul calului! Ai vrut sa pari doct si specialist in sistemul monetar-bancar, te-ai descalificat singur! Ideea era cu totul alta, ma specialist de piata valutara!

 5. alt finantist Răspunde

  da chisr,ordinaru asta de drimus nu se poate schimba???? asta i umflat de bautura nu vedeti???

 6. Umberto Eco Răspunde

  Ce umflat ii omul ala! Zici ca se sparge! Romania ii SARACA! Peste tot cereti bani! Va f..em noi la alegeri anul asta! Umflati de 2 lei (drimus, coica, viman etc).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Municipiul Satu Mare a redevenit proprietarul Filarmonicii. Ţânţaş a pierdut procesul

Clădirea Filarmonicii de stat Dinu Lipatti a revenit oficial la Municipiul Satu Mare, după ce Primăria a câştigat procesul împotriva...

Închide