Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Doi suspecţi de furt, dintre care un minor prinși de poliţişti

hoti_retinutiAgenţii de ordine publică, ce au patrulat în cursul nopţii de 22 spre 23 ianuarie  în municipiul Satu Mare, au depistat un minor de 16 de ani, pe bulevardul Cloşca din municipiu, a sustras bunuri dintr-un autocamion parcat. Bunurile care se aflau în interiorul autocamionului aveau destinaţia Ungaria.

Minorul  a desfăcut prelata autocamionului marca Renault, a pătruns în interior de unde a încercat să sustragă 5 navete plastic ce conţineau un număr de 125 de bucăţi carcase de aluminiu pentru alternatoare auto, moment în care a fost surprins de poliţişti. Suspectul a abandonat bunurile şi a încercat să fugă  dar a fost prins de oamenii legii în zona Gara Ferăstrău .

Deţinătorul autocamionului este o societate de transport din Satu Mare, iar bunurile care se aflau în interior urmau să fie transportate în Ungaria.

Poliţiştii îl cercetează pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, cercetările continuă în cauză.

Patrula formată din poliţişti şi jandarmi a depistat o persoană de sex masculin, care a sustras bunuri alimentare dintr-un magazin  situat pe raza municipiului Satu Mare. Gheorghe U. de 24 de ani , este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.