Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

E.ON Gaz a investit anul trecut 5,75 milioane lei în judeţul Satu Mare

caragiale satu mare (5)Reabilitarea reţelelor de distribuţie a gazelor naturale a reprezentat şi în anul 2013 o prioritate a companiei E.On Gaz, investiţii în acest sens fiind realizate în mai multe localităţi din judeţul Satu Mare, în total fiind modernizate conducte şi branşamente pe o lungime de peste 26 kilometri.

Cele mai ample investiţii s-au desfăşurat în municipiul Satu Mare, unde au fost înlocuiţi peste 15,5 km de conducte şi branşamente, şi în localităţile Iegherişte şi Carei – peste 10,5 km.

În municipiul Satu Mare au fost înlocuite conducte şi branşamente pe mai multe străzi printre care menţionăm Avram Iancu, Poligonului, Porumbeilor, General V. Popescu, D.Lipatti, Bucovina, E. Teodoroiu, Cloşca, O. Goga, Basarabia, Zimbrului, în municipiul Carei în principal străzile Gh. Lazăr, Dobrogeanu Gherea, Albinelor şi în localitatea Iegherişte au fost modernizate străzile Principală, Libertăţii, Râturi.

Pentru îmbunătăţirea calităţii serviciului de distribuţie au fost montate 5 staţii de reglare-măsurare (toate fiind amplasate în municipiul Satu Mare).

Pentru racordarea de noi consumatori la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, reţelele din mai multe localităţi din judeţ au fost extinse cu aproximativ 1,5 kilometri.

În acest an, E.ON Gaz Distribuţie va continua să investească în judeţul Satu Mare, planurile companiei vizând, în principal, înlocuirea a circa 29 kilometri de conducte şi branşamente de gaze naturale din mai multe localităţi.

 Sursa: E.ON România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.