Ultima actualizare: ieri, 23:09
Locale

Judeţul Satu Mare este reprezentat la Târgul de Turism de la Viena

targ de turism vienaSatu Mare participă ca și regiune parteneră, pentru prima dată, la Târgul de Turism de la Viena conform strategiei de dezvoltare turistică a judeţului, implementată şi finanţată de Consiliul Judeţean Satu Mare. Delegaţia sătmăreană este condusă de preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef şi vicepreşedinţii Mircea Govor şi Rudolf Riedl.

Vor fi prezentate obiective și destinații turistice din județul nostru, produsele noastre tradiționale, obiceiurile şi tradiţiile zonei. Reprezentanţii județului Satu Mare vor prezenta materiale informative și vor oferi informații vizitatorilor.

Sătmărenii vor asigura un program artistic atât la scena mare a Centrului expozițional (la stand), cât și la Seara românească.  De asemenea, va fi prezent și meșterul olar din Vama, Istvanfi Geza. Ansamblul folcloric care va reprezenta Județul Satu Mare este Ansamblul Cununița condus de Leontina Dorca și Maria Carmen Sas.

Vineri 17 ianuarie 2014, orele 18:30 va avea loc Seara României, un eveniment deja tradițional cu ocazia Târgului de turism din Viena. Va avea loc o prezentare de carte (București), muzică și dansuri, dar și un bufet cu băuturi românești, asigurate deopotrivă de Biroul de turism al României din Viena cât  și de către Județul Satu Mare, regiunea parteneră. La Seara României sunt invitați cca. 200 de persoane, oficialități, specialiști în domeniul turismului, reprezentanți mass-media.

Participarea judeţului nostru la acest târg face parte din strategia de dezvoltare turistică a Sătmarului implementată şi finanţată de Consiliul Judeţean. Participarea la acest târg internaţional este un moment oportun pentru a prezenta multiculturalitatea locală, specifică judeţului Satu Mare.

„Prezentarea judeţului nostru, la târgurile internaţionale de turism, cum este şi cel de la Viena, este un prim pas în dezvoltarea turismului local. Doar dacă prezentăm şi sprijinim valorile locale, făcându-le cunoscute  Europei, putem dezvolta latura turistică a judeţului nostru” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef.

Tărgul de la Viena este unul internațional, destinat atât specialiștilor cât și publicului larg, în cadrul căruia s-au înscris circa 750 de expozanți din 70 de țări. Numărul vizitatorilor în anii precedenți a fost de cca. 150.000.

 

5 comentarii

 1. Interesant Răspunde

  Ar fi fost interesant dacă ne comunicau și noua ce fel de obiective turistice vor promova.

 2. Daniel Răspunde

  Un pretext targul asta numa ca sa mearga toti la Viena pe bani publici sa se distreze si relaxeze. Govor probabil o sa mearga iar (ca ii place tare mult) la masaj. Insa dupa targul asta cine stie o sa ne invadeze turistii, desi cred ca satmarenii vor invada Viena, nu invers…In rest, sa ne spuna Govor daca vrea sa candideze in 2016 la sefia CJ, iar Stef la Primarie, ca asa e intelegerea. Sa ne mai spuna Govor sfantul de el, daca e asa curat, de ce i-a cumparat tacerea lui Bledea jr. si daca sta in locuinta de pe B-dul Transilvania. Pana atunci sanatate si virtute ca sa aveti ce f..e…iar Govor sa isi plimbe linistiti nepoteii cu BMW-ul.

  • Viorel Răspunde

   subscriu la cele de mai sus. Sifonarea banului public, asta e scopul deplasarii la Viena. In rolul principal : cei 2 sifonagii principali ai Satmarului, Stef & Govor. Mai lipseste Coica si Papici, ca echipa sa fie completa. Ma intreb ce era daca Satu Mare ar fi fost reprezentat de 1 persoana din CJ, nu de 3 (karateka Stef, analfabetul Govor si jmenarul Riedl), toti plecati la distractie in Viena pe banii cetatenilor din SM.

 3. Shrek Răspunde

  In 2016 toata lumea ii va da un sut in fund la Doru, Doru Scoicaaa 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Peste 1.500 de membri PDL au trecut la PMP. Laura Bota cere evacuarea sediului PDL

Preşedintele PMP Satu Mare, Laura Bota, a anunţat, astăzi, într-o conferinţă de presă că peste 1.500 de membri PDL Satu...

Închide