Ultima actualizare: azi, 21:31

Publicitate

La PrimaGYM a început primul curs de deepWORK din România

primaGYM, deepWORK, Borsodi Balazs (295)PrimaGYM, unica școală autorizată de bodyART din România, a obținut licența de deepWORK de la IFHIAS Germania, un alt concept creat de Robert Steinbacher.

Vineri, 18 ianuarie, a început primul curs de deepWORK pentru avansați, din acest an. Cursurile sunt ținute de mastertrainerul internațional Borsodi Balazs din Ungaria, acesta susținând pentru iubitorii de sport și o serie de ore demonstrative la PrimaGYM Satu Mare.  La primul curs de deepWORK s-au înscris peste 20 de instructori de sport din țară.

DeepWORK este un concept unic de formare și care a revoluționat lumea fitness-ului. Este un antrenament de rezistență, cu treceri de la execuție dinamică la lentă a exercițiilor și cu diferite niveluri de dificultate. La antrenamentele de deepWORK sunt antrenate în același timp sistemul cardiovascular și inima. Conceptul unic deepWORK are un rol stimulativ a sistemului muscular și cel circulator, îmbunătățind puterea și dă frâu liber emoției trecând dincolo de limitele personale.

PrimaGYM va organiza numeroase cursuri de deepWORK basic și update în anul 2014, diplomele obținute conferind statul de antrenor recunoscut internațional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.