Ultima actualizare: ieri, 20:15

Locale

Mii de sătmăreni au petrecut Revelionul în centrul oraşului. La Mulţi Ani Satu Mare!

Revelion Satu Mare, 2014 (12)Mii de sătmăreni au ales să-și petreacă împreună noaptea dintre ani. În Centrul Nou al orașului Satu Mare, de Revelion au avut loc concerte și focuri de artificii, alături de miile de sătmăreni fiind și primarul Dorel Coica, președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef, viceprimarii Marcela Papici și Radu Roca, vicepreședintele CJ, Mircea Govor, prefectul județului, Eugeniu Avram, europarlamentarul Ovidiu Silaghi dar și șeful campaniei electorale al lui Crin Antonescu, Nils Schnecker.

Spectacolul de Revelion a fost deschis de trupa Hi Q, membrii formației, Dana, Mihai și Florin dând startul petrecerii în aer liber. Chiar dacă programul a fost dat peste cap de trupa Naguale, care  a întârziat aproximativ o oră, sătmărenii nu au renunțat și au așteptat cu stoicism momentul mult așteptat al focurilor de artificii, în ciuda frigului și a ceții lăsate peste oraș. Fiind o petrecere deja tradiție în Satu Mare, pe scena amplasată în P-ța 25 Octombrie a urcat și finalistul X Factor, Bogdan Bratiș, care a fost întâmpinat cu multe aplauze de sătmăreni. Înainte de miezul nopții, trupa Heaven împreună cu oficialitățile județului Satu Mare, au extras câștigătorul unui lingou de aur pus la dispoziţie printr-un parteneriat al Primăriei Satu Mare cu un post de radio.

Ultimele secunde ale anului 2013 au fost strigate în cor de miile de sătmăreni, pentru ca în primele secunde ale anului 2014 să izbucnească focurile de artificii, noul an fiind întâmpinat cu șampanie, urări de mai bine, îmbrățișări și pupături.

La mulți ani, Satu Mare!

12 comentarii

 1. hi-pa Răspunde

  La multi ani “mama naibii”!!!

 2. urator Răspunde

  si la anul care vine….sa scapam de toti politiicienii din foto…ca sa ne fie mult mai bine!!!!!!!!!!!!!La anu si la multi ani!!!!!

 3. toturator Răspunde

  si la anul care vine….sa scapam de toti politiicienii din foto…ca sa ne fie mult mai bine!!!!!!!!!!!!!La anu si la multi ani!!!!!

 4. zs Răspunde

  jalnici, politicienii au fost huiduiti iar focul de artificii a fost vai de capul lui.

 5. psiho Răspunde

  Am citit tot aici pe portal, că persoanele care sunt rele de sărbători, precum cele de mai sus, sunt defapt, extrem de depresive și nu au puterea de a se bucura de nimic.
  Acestea sporesc rândurile sinucigașilor, mai ales de sărbători! Atenție mare la balcoane, poduri, frânghii, medicamente, otravă, etc.

  • satmarean Răspunde

   si nu te-ai intrebat niciodata de ce or fi asa depresivi si de ce nu au puterea de a se bucura de nimic unii oameni? psiho-ule! 😉

   • psiho Răspunde

    Pentru că sunt mici mai satmareanule, iar oamenii mici sunt răi, deoarece li-e prea aproape inima de cur! Simți că te mănâncă undeva?

 6. psiho Răspunde

  “In preajma sarbatorilor”? Poate ești rus mă satmareanule, că la
  români, sărbătorile s-au cam terminat!
  Și apoi, eu doar vorbeam despre frustrații care nu se pot bucura de nimic și tin morțiș sa-si verse gunoaiele existenței lor mizerabile, în capul celorlalți! LA MULȚI ANI!

 7. inca un satmarean Răspunde

  pe psiho,il banuiesc sau o banuiesc de FELATIE in forma continua,are pe cine…. va zic eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.