Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

O mașină de poliție a intrat într-un TIR condus de un sătmărean (FOTO & VIDEO)

accident politie valcea (4)O mașină de poliție, în care se aflau doi polițiști și persoană pe care o transportau la București, a intrat azi dimineaţa, într-un TIR condus de un sătmărean. Accidentul a avut loc în jurul orei 7:30 pe DN 7, la Morărești,  în judeţul Argeş.

Conform presei locale, poliţiştii angajaţi ai IPJ Vâlcea se deplasau spre institutul “Mina Minovici” din capitală pentru o expertiză medical.

“Eu coboram, maşina poliţiei urca şi a intrat în mine,am încercat să-i evit însă nu s-a putut. Am tras dreapta mult până am intrat în şanţ”, a declarat pentru adevărul.ro şoferul autotrenului, Roland David, domiciliat în Carei.

În urma impactului cele trei persoane din autospeciala Poliției au fost rănite, la fața locului intervenind două ambulanțe și un echipaj pentru descarcerare. Unul dintre polițiști se află în stare gravă.

Șoferul TIR-ului a declarat presei locale că nu avea cum să evite accidentul.

“Am încercat să-l evit, dar n-am reuşit. Avea vi­te­ză, dar nu exagerat de ma­re. Nu avea girofarul în func­ţi­u­ne. Unul dintre poliţişti era ră­nit la picior, iar pe celălalt nu l-am vă­zut, dar nu era sânge, nu era sigur ceva grav“, a spus David Ro­land, citat de curier.ro. 

Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili vinovatul.

FOTO & VIDEO: Adevărul.ro

 

 

2 comentarii

  1. Anonim Răspunde

    Hmm , tir-ul are numere de Polonia? 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.