Ultima actualizare: ieri, 20:47
DRM
Locale

Olimpia Satu Mare a disputat două meciuri de pregătire în Ungaria

olimpia-mioveni-(2)Olimpia Satu Mare a disputat miercuri, în Ungaria două partide de pregătire. Formația sătmăreană a fost împărțită în două grupe, prima a jucat lângă Debrecen cu echipa de Liga I, FC Botoșani.

„Galben-albaștrii” s-au descurcat foarte bine în acest meci, au condus la pauză cu scorul de 3-0. În partea a doua a jocului, jucătorii de la Botoșani au reușit să înscrie două goluri, iar scorul final a fost 3-2 pentru sătmăreni.

În această partidă au evoluat: Șuta- Muntean, Ene, Țoca, Iuhas, Gavrilescu, Svarczkopf, Villand, Dragoș, D. Lemac, Bujor. Au mai intrat Miron, Marinaș, Prodan și Feier.

Echipa a doua a Olimpiei a jucat cu formația din Nyirbator. Oaspeții au reușit să înscrie primul gol al partidei și astfel au condus cu scorul de 1-0 până în minutul 42, când Micaș a transformat o lovitură de penalty. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Pentru Olimpia Satu Mare au jucat: Anca – Sabău, Domuța, Mureșan, Deac, Turcan, Micaș, Rus, Roatiș, Kinczel, Faur. Au mai intrat Horvat, Mezei, Socaciu, B.Lemac, Ciocotișan și Roghină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Se continuă deszăpezirea drumurilor judeţene. Nu au fost înregistrate situaţii excepţionale

Începând de ieri, ora 18:00, pe reţeaua de drumuri judeţene se acţionează cu utilaje de deszăpezire şi împrăştiere material antiderapant....

Închide