Ultima actualizare: azi, 07:48

Locale

Patru sătmăreni s-au răzbunat pe un escroc. Acum sunt în arest

arestatPoliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au reţinut 4 persoane suspecte de comiterea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

           Azi în jurul orei 08,00 poliţiştii au fost sesizaţi de un sătmarean că pe strada Prahovei din municipiul Satu Mare a observat când 4 tineri au introdus cu forţa intr-un autoturism o persoană de sex masculin, după care s-au deplasat într-o direcţie necunoscută. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă   poliţiştii din cadrul Serviciul de Investigaţii Criminale care în urma investigaţiilor efectuate, au reuşit în scurt timp identificarea suspecţilor Attila E., Janos E., Sandor I., şi Istvan A, cu vârste cuprinse între 21 şi 24 de ani, stabilind de asemenea şi identitatea bărbatului care a fost luat cu forţa, în persoana lui Stefan R., de 31 ani.

          Poliţiştii au stabilit că în cursul lunii ianuarie 2014 cei 4 au luat legătura cu partea vătămată, pentru a le intermedia locuri de muncă în străinătate, plătind în acest sens suma de 400 Euro. Întrucât bărbatul nu mai răspundea la telefon şi nici nu îşi respectase înţelegerea cu aceştia, tinerii au postat pe un site de socializare un anunţ şi sub pretextul unei întâlniri amoroase, l-au invitat pe acesta pe strada Prahovei din municipiu, unde l-au introdus cu forţa într-un  autoturism, apoi  s-au deplasat într-o localitate pe situată pe raza judeţului Satu Mare, unde acesta le-a dat suma de 22.000 lei.

         Cei patru tineri  au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind introduşi în arestul Inspectoratului de Poliţie, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare pentru luarea măsurilor legale.

Sursa: Poliţia Satu Mare

                                                             

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.