Ultima actualizare: azi, 10:57
DRM
Locale

Prins de Poliţie imediat după ce a furat o Dacie. Ce le-a atras atenția polițiștilor

furt_masinaAutorul unui furt de auto, marca Dacia, a fost prins în flagrant. Cu ocazia verificărilor s-a stabilit că este principalul suspect în cazul altor două furturi de auto comise de la începutul anului.

În data de 25.01.2014, ora 04,10, patrula de siguranţă publică care efectua serviciul pe strada Careiului din municipiul Satu Mare a observat un autoturism care circula fără luminile de întâlnire, motiv pentru care s-a trecut la urmărirea acestuia. Ignorând semnalele de oprire ale poliţiştilor conducătorul auto a accelerat, dar pe b-dul Cloşca autoturismul a derapat  şi astfel  șoferul fugar a fost obligat să coboare  din maşină.

În urma primelor verificări efectuate s-a stabilit faptul că Alexandru Z., nu poseda permis de conducere, era sub influenţa băuturilor alcoolice , iar autoturismul pe care l-a condus a fost sustras în noaptea respectivă din cartierul Micro 16 din municipiul Satu Mare.

Continuând verificările în cauză lucrătorii Serviciului de Investigaţii Criminale  au stabilit că în perioada 02-18.01.2014 sătmăreanul în cauză a sustras alte două autoturisme marca Dacia.   

Autorul este cercetat în stare de reţinere urmând  să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunerea de arestare preventivă.

2 comentarii

  1. Petrisor Bogdan Răspunde

    si totusi inca e in libertate :)):)) foarte tare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Tânără accidentată grav pe trecerea pentru pietoni. Șoferul a părăsit locul accidentului

Evenimentul  s-a produs pe str. Corvinilor din municipiul Satu Mare, la data de 25.01.2014, orele 10,50 şi a fost sesizat...

Închide