Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

TNL, acuzat că a plagiat proiectul “10 pentru Europa”

adrian cozmaTineretul Democrat Liberal semnaleaza simptomele de “plagiatură cronică” ale tinerilor politicieni aflați la guvernare. Astfel, proiectul TNL prin care se promovează ideile tinerilor pentru Uniunea Europeană, “10 pentru Europa”, seamănă izbitor atât la format cât și la nume, cu proiectul TDL de comunicare politică “Cu Tineri pentru Europa”.

Dorim să atragem atenția tinerilor ce doresc să se implice în politică, că genul acesta de practici nu sunt susținute de tinerii democrat liberali. Dacă PNL a reușit un lucru în această guvernare, a fost acela de a prelua din metehnele PSD-ului, inclusiv în arta plagiatului.

Tineretul Democrat Liberal susține proiectele pentru tineri, însă, doar în condițiile în care acestea sunt realiste și aduc valoare adăugată tinerilor din România.

Inițiativele propagandistice, plagiate și fără finalitate reală, nu credem că pot fi modele de urmat pentru cei ce doresc să se implice în politică.

Adrian Cozma
Președinte al Tineretului Democrat Liberal Satu Mare

15 comentarii

  1. armand assante Răspunde

    ce bostan are pe umeri..frumosul

  2. armand assante Răspunde

    mai ca nu.i ies ochii din orbita

    • Iulian Răspunde

      Nu conteaza cum arata…..conteaza ca se implica si face ce trebuie intr-o organizatie…..si s-a descurcat cum a putut in trecut chiar daca a facut sau nu ce se spune tot respectul ca i-a mers mintea, stie sa faca bani ……Oricum nu minte cum minte iubitul vostru domn Victoras ca are diploma de doctorat prin Italia ruuussiiiinee!!!!!!!!

  3. cozmici Răspunde

    Domnule Cozma, termenul de ” valoare adăugată ” folosit de altfel, și de către alți politicieni nepricepuți, este unul de economie politică marxista si inseamna profitul obținut de patroni în urma exploatării muncitorilor
    Credeți ca este normal ca un lider de dreapta, cum vă considerați, să folosească astfel de tremeni ai
    ideologiei comuniste?
    In ceea ce privește plagiatul, argumentele pe care le aduceți sunt lejer cretine. Apropo: de ce ați fost, totuși, atât de ” modești” și n-ati vorbit nimic despre asta, până ce nu au iesit liberalii cu această inițiativă?

  4. plaviatovici pedelev Răspunde

    Exact, estevorba de legea plus valorii. ” Valoarea adaugata” este un termen acceptat în economia capitalistă doar in cazul tranzactiilor comerciale ( a se vedea, taxa pe valoarea adăugată, TVA) și nicidecum în cazul tranzacționării ideilor, plagiate, au ba!
    Dar asta e, slabe nadejdi intelectuale dinspre tineretul pdl!

  5. Shrek Răspunde

    Pai domnule Cozma, ce ne putem astepta de la pupincurita Roberta si soferul Riscau? Sincer, putem sa ne asteptam la ceva mai mult decat plagiat, minciuna si aruncat de praf in ochi?

  6. Norbi Răspunde

    Tinerii din TNL fura ca si seniorii lor si au invatat de la tovarasii lor de la TSD! Barvo TNL plagiati si voi ca si PONTA doctor.

  7. Fucsihnoo Răspunde

    Lovitura de imagine pentru TNL! Doamna Roberta cum puteti promova o asemenea chestie? Cum sa ii dati la Adilica Cozmuta asa o placere de a va critica ?

  8. Andrei Răspunde

    „10 pentru Romania” este un proiect implementat la nivel national de catre TNL, nu are nicio legatura cu proiectul PD(minus)L, pe care voi nu l-ati putut promova la Satu Mare pentru ca nu aveti nicio „valoare de adaugat” la un proiect national, nicimacar uul infantil implementat de ai vostri!
    Baietas vezi-ti de treaba ta vinde lebenite in continuare in piata si lasa politica in seama celor care, macar, stiu in ce context sa foloseasca anumite expresii. Cred ca ai vrut sa spus „plus valoare” care este o expresie liberala, ori in infantilitatea ta te-ai incurcat in expresii! Bafta la pepeni!

  9. And Marian Răspunde

    Oameni buni nu mai folositi cuvintele „domnul” si „Cozma” in acelasi context, este un oximoron. Tigarel Cozma, verifica „dexonline” pt cuvantul oximoron. Baiatul asta, a luat cuvantul „plagiat” la mestecat si acum il tot scuipa, fara a cunoaste semnificatia lui. Dar ce sa te astepti de la un vanzator din shop la care nu-i mai merg afacerile cu „chistoace” pentru ca frati Gal sunt cam anchetati, acum, si filiera de vandut tigari din Carei a cam intrat la apa.
    Nici macar coronita de deasupra capului nu-i salveaza mutrisoara de agramat grobian. Mutulica ocupate de adunat chistoace in continuare si lasa politica pentru altii, cu fata asta nu te lasa Base nici macar sa-i torni un pahar de whisky!

    • Iulian Răspunde

      Bravo frate nici nu stii scrie scrii ”frati Gal” du-te invata sa scrii si pe urma hai si expune-te cu comentariile tale oribile pe internet. Si iara nu vad ce aveti voi treaba ce facea Adi Cozma in trecut?

  10. Beauty Răspunde

    Mai, tutun! Ce inseamna TDL? – Tigareta Democrat Locala?

  11. shop Răspunde

    e buna asta. cu tigarile. Adrian stie de ce :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.