Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Accident grav în Lazuri. Un pensionar a rămas încarcerat într-o mașină

accidentAccident grav în Lazuri. Un pensionar a fost rănit într-un accident de circulaţie petrecut miercuri pe DJ194 pe raza localităţii Lazuri.

        Poliţiştii rutieri sătmăreni s-au deplasat la faţa locului iar din cercetările efectuate au stabilit că Gheorghe P., de 62 de ani, din Satu Mare, conducând autoturismul marca Dacia pe fondul neadaptării vitezei a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în şanţul din partea stângă a direcţiei sale de deplasare.
Bărbatul a rămas  captiv în autoturism , pentru scoaterea sa fiind necesară intervenţia echipajului de descarcerare. Întrucât în urma evenimentului conducătorul auto a suferit multiple leziuni  a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Satu  Mare.
Bărbatul se pare că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, dar din cauza leziunilor pe care le-a suferit nu a fost posibilă testarea acestuia cu aparatul etilotest, însă poliţiştii i-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
Acesta a suferit fracturi la nivelul coastelor şi a coloanei vertebrale fiind necesară rămânerea  sub supraveghere medicală. Cercetările continuă în cauză.

Sursa: Poliția Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.