Ultima actualizare: ieri, 22:26

Publicitate

Art Grand Marriage îşi deschide porţile vineri, la Grand Mall

artgrandmarriageTârgul de nunţi Art Grand Marriage va avea deschiderea oficială vineri, 7 februarie, la ora 13:00, moment în care peste 50 de firme expozante aşteaptă sătmărenii cu ultimele tendințe din domeniu.

 A şasea ediţie a Târgului Expoziţional Art Grand Marriage se va desfăşura în acest sfârşit de săptămână la Grand Mall, în perioada 7-9 februarie.

Târgul Art Grand Marriage este locul unde nunta dumneavoastră devine realitate, moment în care peste 50 de firme din domeniu vă vor întâmpina cu ofertele proprii. Bijuterii, rochii de mireasă, rochii de gală, accesorii mireasă, costume de mire cu accesoriile aferente, produse de cofetărie/patiserie, cocktail-uri, cascade de ciocolată, artificii, decoraţiuni sală de nunţi sunt doar câteva din ofertele ce le veţi putea vedea, încerca şi chiar alege.

În fiecare zi a târgului expoziţional va avea loc o tombolă pentru vizitatori, pe baza biletului de intrare în valoare de 2 lei, iar premiile vor fi oferite din partea organizatorilor dar şi din partea firmelor expozante.

Devenit o tradiţie în Satu Mare şi după cum ne-am obişnuit deja, târgul de nunţi Art Grand Marriage se va încheia duminică, 9 februarie, de la ora 19:00, cu o paradă a rochiilor de mireasă, care se va desfăşura în holul de la Grand Mall Satu Mare.

Orarul Târgului Expoziţional de Nunţi Art Grand Marriage este: vineri – 7 februarie, între orele 13:00-20:00, sâmbătă – 8 februarie, între orele 10:00-20:00 şi duminică – 9 februarie, între orele 10:00-18:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.