Ultima actualizare: azi, 09:49
DRM
Locale

Au tăiat ilegal arbori de pe parcela unui bărbat

 atacator cu topor         Un localnic din Sanislău a sesizat poliţiştii despre faptul că în perioada 18 – 21februarie, trei bărbaţi au tăiat şi sustras arbori de esenţă salcâm de pe o suprafaţă de 0,30 ha pădure situată pe raza localităţii Sanislău care este proprietatea sa.

         Poliţiştii i-au identificat cei trei bărbaţi, Francisc P. , de 60 de ani, Iosif P., de 65 de ani şi Octavian S. , de 35 de ani, care au cauzat un prejudiciu de aproximativ 3000 lei.

       În cauză se efectuează cercetări pentru tragerea la răspundere penală a autorilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere ilegală de arbori şi furt de arbori.

Sursa: Poliția Satu Mare

2 comentarii

  1. DDAVID Răspunde

    POVESTI PENTRU GURA PRESEI!!!!PRIMARUL DIN CAREI TAIE ARBORII DIN PARC DIN NOU FARA APROBAREA DE LA MEDIU .CEI MAI FRUMOSI MAI SANATOSI SI MAI VIGUROSI;DIN CEI USCATI NU SE POT FACE SCAUNE SI NICI MIC MOBILIER!!!!!PENTRU PRIMARI NU EXISTA POLITIE SI LEGISLATIE????KOCAS ESTE PRESEDINTELE UDMR CAREI!

  2. Ioan Alexandru Mezei Răspunde

    )))))))))))))))))))…………………

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Cinci hoți prinși într-o singură zi

Mai multe persoane suspecte de comiterea unor furturi au fost identificate de către poliţişti. Un lucrător comercial din cadrul unui...

Închide