Ultima actualizare: azi, 14:25

Locale

Bărbatul care a tâlhărit o femeie a fost prins

DEMONSTRATIE - JANDARMERIE - ANIVERSAREPoliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale desfăşoară activităţi continue pentru identificarea autorilor unor fapte penale  şi chiar dacă aceştia nu sunt prinşi imediat,  perseverenţa poliţiştilor şi munca continuă  fac posibilă prinderea acestora şi supunerea la rigorile legale.

Un astfel de caz este tâlhăria comisă în cursul lunii iulie 2013, când un bărbat a acostat o femeie sub pretextul întreţinerii de raporturi sexual contra cost  în zona unei întreprinderi din municipiu . S-a deplasat împreună cu aceasta , cu autoturismul bărbatului în localitatea Mărtineşti , pe malul râului Someş. Odată ajunşi acolo bărbatul a deposedat-o prin violenţă,  aplicându-i  mai multe lovituri,  de telefonul mobil şi de banii pe care aceasta îi avea asupra sa. Suspectul a plecat  şi a lăsat victima pe  câmp.

Edit H.  a sesizat poliţiştii despre cele întâmplate, iar din acel moment aceştia deşi nu deţineau prea multe indicii cu privire la suspect, au desfăşurat activităţi în mod constant  pentru identificarea sa , iar acestea nu au fost în zadar întrucât în cursul zilei de ieri autorul tâlhăriei a fost identificat.

Suspectul  este un tânăr de 29 de ani,  Mihai U., din municipiul Carei, cunoscut cu antecedente penale a fost reținut pentru 24 de ore şi introdus în arestul Inspectoratului de Poliţie,  urmând a fi prezentat Parchetului cu propunerile legale care se impun în acest caz.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.