Ultima actualizare: azi, 10:14

Sport

Baschet feminin: CSM Satu Mare întâlnește joi, liderul campionatul ICIM Arad

Florin Muresan, Laza Eniko, Peter Eles (2)CSM Satu Mare va disputa joi, 27 februarie de la ora 17:00, în sala LPS, un meci împotriva liderei de campionat, ICIM Arad.

La conferința de presă de dinaintea meciului, la care au participat președintele Florin Mureșan, antrenorul Petre Eleș și jucătoarea Eniko Laza s-au punctat câteva impresii cu referire la partida pe care o va disputa CSM Satu Mare.

Președintele secției de baschet Florin Mureșan, a felicitat echipa pentru calificarea în play off-ul LNBF, deși nu i se dădeau mari șanse la începutul campionatului.

Vreau să le felicit pe fete pentru calificarea în play off, un obiectiv pe care ni l-am propus când am pornit la drum cu această nouă echipă și să anunț că pe viitor  Peter Eleș va rămâne antrenor la echipă”, a declarat Florin Mureșan.

Având în vedere că în istoria confruntărilor dintre Satu Mare și Arad au rezultat meciuri cu partide spectaculoase și cu rezultat strâns, arădencele pornesc cu prima șansa dar și sătmărencele sunt decise să lupte pentru victorie.

CSM Satu Mare nu mai este sub presiunea rezultatului deoarece și-a atins obiectivul de a intra în play off. În prezent sunt câteva jucătoare accidentate și se speră ca până la debutul partidei fetele să își revină și să se poată alinia cel mai bun „5”.

Ne așteaptă o partidă mai mult decât dificilă fiindcă jucăm cu liderul campionatului”, a afirmat Peter Eleș.

Fosta componentă a echipei ICIM Arad, Eniko Laza așteaptă nerăbdătoare reîntâlnirea cu fostele colege și își dorește o evoluție bună de data aceasta ca și adversar.

Partida CSM Satu Mare și ICIM Arad se va disputa în sala „Ecaterina Both” joi  la ora 17.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.