Ultima actualizare: azi, 16:47

Sport

Baschet feminin: Sătmărenii își pot alege favoritele ALL STAR GAME 2014

all star gameIncepand de azi si pana in data de 18 martie, fanii baschetului romanesc, si nu numai, au ocazia sa-si voteze favoritele pentru ALL STAR GAME – TARGOVISTE 2104, anunță Federația Română de Baschet.

Ca la fiecare editie, Federatia Romana de Baschet ofera posibilitatea ca atat suporterii, cat si reprezentantii mass-media, sa-si exprime optiunile, urmand ca la spectacolul stelelor din LNBF sa-si faca aparitia pe parchetul Salii Sporturilor din Targoviste cele mai valoroase baschetbaliste care evolueaza in Romania.
Pentru operatiunea de votare, cei care doresc sa-si exprime optiunile o pot face intrand in sectiunea special amenajata (in dreapta sus, sub live-score). Dupa ce accesati aceasta sectiune, gasiti in partea de jos a paginii frame-ul cu baza de date. Pentru fiecare selectionata, Nord si Sud, trebuie sa alegeti cate o sportiva pentru fiecare pozitie si cate un antrenor (obligatoriu trebuie sa va exprimati optiunile pentru ambele selectionate pentru ca votul dumnaevoastra sa fie inregistrat). Operatiunea de votare se va finaliza in data de 18 martie, urmand ca, in data de 20 martie, Federatia Romana de Baschet sa publice componentele celor doua selectionate – cate 14 sportive si 2 antrenori, cu precizarea ca in loturi se vor regasi minim cate o reprezentanta de la toate echipele care activeaza in LNBF – apasa AICI.

REGULAMENT DE VOT ALL STAR GAME – TARGOVISTE 2014 (feminin)
ECHIPE PARTICIPANTE – NORD vs. SUD
DATA ALL STAR GAME 2014 – 28 martie
LOCATIE – Sala Sporturilor din TARGOVISTE
NORD– este o selectionata formata din jucatoare legitimate la CSM Univ. Oradea, BCM Danzio Timisoara, Universitatea Cluj-Napoca, Nova Vita Tg. Mures, CSM Satu Mare, CSU Alba Iulia si ICIM UVG Arad.
SUD– este o selectionata formata din jucatoare legitimate la ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe, Olimpia Brasov, Rapid Bucuresti, CST Alexandria, SCM Craiova, CSM Targoviste si Phoenix Galati.
JUCATOARE– FR Baschet impreuna cu antrenorii echipelor divizionare au selectat o baza pentru vot formata din115de jucatoare.
ANTRENORI– Sunt postati pentru a fi votati DOAR antrenorii principali ai celor 14 echipe divizionare.
PONDEREA VOTULUI FINAL:
30% – votul publicului
30% – votul media
40% – votul TEHNIC FRB – CC Antrenori
STARTUL VOTULUI – 26 februarie
ULTIMA ZI PENTRU VOT – 18 martie
MODALITATEA DE VOT: Fiecare votant va alege pentru selectionatele Nord si Sud obligatoriu cate o singura jucatoare pentru fiecare dintre cele cinci posturi de joc si cate un singur antrenor.
SE VOTEAZA O SINGURA DATA DE PE UN IP
REZULTATELE VOTULUI FINAL VOR FI PUBLICATE PE SITE IN DATA DE 20 MARTIE, DUPA CENTRALIZARE (public+media+tehnic).
Se va tine cont de faptul ca toate echipele divizionare vor avea minim o sportiva in lotul ALL STAR GAME 2014.
Loturile celor doua selectionate SUD si NORD vor fi formate din 14 sportivi si 2 antrenori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.