Ultima actualizare: azi, 09:30
Locale

Biciclistă accidentată pe b-dul Cloşca

biciclist accidentat,Ieri dimineaţă, la intersecţia străzilor Cloşca cu Vasile Goldiş a avut loc un accident de circulaţie.

Poliţiştii rutieri sătmăreni care au intervenit la faţa locului au stabilit că evenimenetul s-a produs în următoarele împrejurări: Eugen S., în vârstă de 50 de ani conducând autoturismul marca Nissan pe strada Vasile Goldiş, la intersecţia cu bulevardul Cloşca, pe fondul neacordării de prioritate a acroşat o bicicletă care circula regulamentar.  În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a biciclistei Ileana B., de 58 de ani.

Părţile implicate au fost testate cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. Le-au fost recoltate probe biologice de sânge. Conducătorul auto este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. voicu Răspunde

    Amenajati piste civilizate pentru biciclisti ca in fiecare saptamana sunt accidentati 2-3 biciclisti. Sau mai bine un patinoar!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Teatrul de Nord: premiera „Moartea albă”, duminică de la ora 19:00

Secția română a Teatrului de Nord prezintă duminică, 23 februarie, ora 19.00, în sala Casei de Cultură a Sindicatelor, premiera...

Închide