Ultima actualizare: azi, 19:32

Sport

CSM Satu Mare a pierdut meciul în fața echipei CSM Târgoviște. Scor final 68-77

CSM Satu Mare-CSM Targoviste (111)Jucătoarele CSM Satu Mare au pierdut meciul cu CSM Târgoviște din această seară cu scorul de 68-77. Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au disputat un meci greu împotriva echipei candidată la titlu, fetele având un meci bun din punct de vedere al tacticii abordate.

CSM Satu Mare a fost condusă pe tot parcursul meciului, scorul în sferturi fiind de 19-24, 34-37, 47-56, 68-77. Sătmărencele,  chiar dacă au știut că au în față niște adversare mult mai bune, au marcat destul de bine, menținând scorul cu mici diferențe.

Antrenorul echipei CSM Târgoviște, Dan Fleșeriu, a declarat că nu le-a ieșit nimic din punct de vedere tactic și deși și-a propus o apărare mai bună, jucătoarele nu au avut randamentul necesar, chiar dacă au câștigat. Acesta a recunoscut că pentru el a contat faptul că meciul s-a disputat împotriva jucătoarelor de la Satu Mare, pe care le-a antrenat timp de cinci ani.

Petru Eleș, antrenorul echipei CSM Satu Mare, este mulțumit de prestația jucătoarelor și a afirmat că s-a jucat un meci bun, cu nouă marcatoare.

Pentru CSM Satu Mare au marcat: Tabytha Donne Wampler 16p, Ramona Eniko Laza 13p, Jones Kortni Hope 11p, Andreea Orosz 9p, Caila Desroches 6p, Bianca Voica 4p, Monica Ivan 4p, Anita Nagy 3p și Mihaela Adi 2p.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.