Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Grup de patru craioveni, hoţi din locuinţe, prinşi de poliţiştii tăsnădeni

hoti din locuinteÎn cursul lunii decembrie liniştea oraşului Tăşnad a fost tulburată de persoane necunoscute care într-o singură zi în interval de o oră au pătruns în trei case de unde au sustras bijuterii şi bani. Părţile păgubite au sesizat poliţiştii care din acel moment şi-au fixat un ţel acela de a identifica hoţii  şi a-i supune rigorilor legii pentru a restabili liniştea şi a crea un climat de siguranţă în randul locuitorilor din Tăşnad.     

Munca continuă a poliţiştilor a fost încununată de succes, întrucât grupul format din patru persoane , doi bărbaţi şi două femei, suspecţi de comiterea furturilor a fost identificat şi prins în cursul zilei de ieri.

Din ancheta a rezultat faptul că Ion I., Dida I, Amalia A şi Marius S., toţi din Craiova , la mijlocul lunii decembrie au pătruns fără drept în 3 locuinţe de pe raza localităţii Tăşnad , într-un timp foarte scurt, profitând de faptul că proprietarii nu se aflau în locuinţe, de unde au sustras bani şi bijuterii.

Grupul de suspecţi a avut acelaşi mod de operare în toate furturile comise, respectiv forţarea uşii de acces. Prejudiciul produs este de aproximativ 9.000 lei. După comiterea furturilor au dispărut. Poliţiştii au stabilit că aceştia se deplasau cu un autoturism marca Opel care avea aplicate plăcuţe cu numere de înmatriculare emise de autorităţile franceze. Grupul care era format din 2 cupluri, 1 soţ – soţie şi 1 concubin-concubină, a încercat pătrunderea în mai multe locuinţe dar în momentul în care, în locuinţă găseau persoane se adresau acestora sub pretextul că toba de eşapament a autoturismului s–a rupt  cerând  bucăţi de sârmă pentru susţinerea  acesteia, apoi părăseau locuinţele fără a mai sustrage bunuri.

Suspecţii nu au reuşit să scape de vigilenţa poliţiştilor tăşnădeni, care efectuează investigaţii pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestora şi pentru recuperarea prejudiciului. De asemenea îi cercetează pe craioveni pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, oamenii legii dorind astfel să restabilească un climat de siguranţă în rândul cetăţenilor din Tăşnad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.