Ultima actualizare: azi, 21:25
Lumea animalelor

Ia-l acasă: Cățeluș de 7 luni, oferit spre adopție

catel adoptieUn puiuț de câine, cu vârsta de aproximativ 7 luni, este oferit spre adopție. Cățelul este foarte jucăuș, acceptând joaca cu orice alt câine sau chiar pisică. Este un partener de joacă ideal pentru copii.

Cei care doresc să-i ofere un cămin, îl găsesc la adăpostul de câini situat lângă Parcul Industrial Sud Satu Mare, program: luni-vineri, între orele 10-17, sâmbătă-duminică, între orele 10-13. Telefon: 0741 320 984.

https://www.facebook.com/AdapostulFreelife?fref=ts

8 comentarii

 1. unu Răspunde

  Mai bine ati face lobby pentru adoptia copiilor orfani atâta reclama pt câini vagabonzi.Sunt multi bătrâni neajutorati despre care nu se stie nimic nu se mediatizeaza atat

  • doi Răspunde

   Daca esti asa mare fan de om ia il acasa cu tine pe “sandocan” din centru. Ati fi un cuplu perfect.

   • trei Răspunde

    Da, merg pe mana lui doi. Oricine poate decide ce face, si mai ales, pentru cine face. Pana atunci, respectul meu celor de la Free life

   • voicu Răspunde

    “IUBITORULE DE CAINI SALBATICI” nu mai bine duci tu acasa toate cotarlele de pe strazi pt ca ne-am saturat de galagia pe care o fac noaptea, de rahatul lor si de pericolul iminent pe care il reprezinta. Iar “sandocan” ar trebui internat intr-un spital de boli psihice pana nu omoara pe cineva, nu sa se cheltuie sume uriase cu cotarlele voastre!!

 2. voicu Răspunde

  “IUBITORULE DE CAINI SALBATICI” nu mai bine duci tu acasa toate cotarlele de pe strazi pt ca ne-am saturat de galagia pe care o fac noaptea, de rahatul lor si de pericolul iminent pe care il reprezinta. Iar “sandocan” ar trebui internat intr-un spital de boli psihice pana nu omoara pe cineva, nu sa se cheltuie sume uriase cu cotarlele voastre!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Lumea animalelor
Ia-l acasă: Cățeluș în vârstă de 3 ani oferit spre adopție

Ricky, cățeluș de talie mică, cu vârsta de 3 ani, se află la adăpostul de câini de aproximativ 6 luni...

Închide