Ultima actualizare: ieri, 21:24
Locale

Instituţiile au confiscat în ianuarie bunuri în valoare de 305.144 de lei

tigari-contrabandaActivitatea de combatere a contrabandei cu ţigări şi alte produse supuse accizării continuă şi în cursul anului 2014. Din datele monitorizate de către Instituţia Prefectului rezultă că factorii cu atribuţii au întreprins în luna ianuarie 2014 un număr total de 223 acţiuni, în urma cărora au fost constatate 140 de contravenţii în valoare de 88.500 de lei. De menţinat că în luna ianuarie a acestui an au fost confiscate 30.150 de pachete de ţigări, 10.580 de fire de ţigări abandonate, 130 de litri de motorină şi 500 kg de zahăr, au fost reţinute bunuri în valoare de 305.144 lei, valoarea totală a prejudiciului creat bugetului de stat a fost estimat la 295.369 de lei.

Având în vedere rezultatele obţinute anul trecut pe linia combaterii contrabandei cu ţigări şi alte produse supuse accizării, prefectul Eugeniu Avram solicită instituţiilor implicate în această acţiune să manifeste şi în acest an mai multă vigilenţă şi eficienţă pentru a descuraja şi destructura reţelele infracţionale care mai acţionează pe raza judeţului Satu Mare. 

Sursa: Instituția Prefectului 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Doi tineri au spart casa unui bărbat plecat în străinătate

Poliţiştii Postului de Poliţie Dorolţ împreună cu lucrătorii din cadrul Sectorului de Politie Frontieră Petea, au suprins în flagrant, duminică...

Închide