Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

A intrat fără drept în casa unei femei

catusePoliţiştii din Moftin au fost sesizaţi prin 112 de către Rodica N. , despre faptul că o persoană de sex masculin a pătruns fără drept în locuinţa sa şi refuză să plece. Deplasându-se de urgenţă la faţa locului, oamenii legii au observat un bărbat care a ieşit din casa reclamantei şi a luat-o la fugă.

Poliţiştii au fugit în urma sa şi au reuşit să-l prindă. În urma verificărilor efectuate au stabilit că Francisc C., în vârstă de 28 de ani, a pătruns în locuinţa reclamantei cu scopul de a discuta cu fiul acesteia, dar întrucât acesta nu era acasă, iar bărbatul era în stare vădită de ebrietate femeia i-a cerut să părăsească locuinţa. Acesta a plecat dar a revenit la scurt timp, a dat buzna în casa femei, a ameninţat-o pe aceasta cu acte de violenţă şi a refuzat părăsirea locuinţei la insistenţele proprietarei, motiv pentru care aceasta a sesizat poliţiştii.

Bărbatul a părăsit locuinţa doar în momentul în care a observat autospeciala Poliţiei venind spre imobil, atunci a luat-o la fugă şi  a fost prins . Acum bărbatul este cercetat penal pentru ameninţare şi violare de domiciliu.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.