Ultima actualizare: azi, 12:22

Locale

Olimpia Satu Mare pierde ultimul meci de pregătire, cu Gloria Bistriţa

Olimpia Satu Mare-Gloria Bistrita (13)Olimpia Satu Mare a disputat astăzi un meci amical cu echipa Gloria Bistriţa, fiind ultima competiţie de pregătire  înaintea începerii returului Ligii a-II-a la fotbal. Sătmărenii au pierdut pe terenul propriu cu scorul de 1-3.

În prima repriză, galbeni albaştrii domină jocul, cu primul gol înscris de Bălău  în minutul 7, care a fost anulat, arbitrul dictând fault în atac. O altă ocazie s-a ivit pentru Olimpia când Gavrilescu i-a centrat balonul lui Boștină, care ratează, şutând  mingea peste poartă.

Câteva momente mai târziu, Bujor reuşeşte să deschidă  scorul, în minutul 24, printr-o lovitură liberă de la aproximativ 25 metri.

Gloria Bistriţa are prima  ocazie la poarta sătmărenilor abia în minutul 41 când Bucur a șutat puternic, însă balonul a fost respins de portarul  Anca și astfel  scorul la pauză a fost 1-0.

Chiar dacă a fost doar un meci amical, bistrițenii au intrat  mai încrezători  în teren odată cu începerea celei de-a doua reprize şi în minutul 57 egalează, cu golul marcat de  Curtuiuș.

Bujor și-a mai încercat o dată norocul în minutul 66 când a trimis mingea puțin pe lângă poartă. 

Bistriţenii au continuat să atace, iar în minutul 87 Curtuiuș a obținut penalty, pe care Dan l-a transformat în gol. Trei minute mai târziu, același Curtuiuș a înscris și cel de-al treilea gol al partidei, iar tabela a indicat la final scorul de 3-1 pentru Gloria Bistrița.

După finalul meciului, preşedintele Olimpiei, nemulţumit de tactica jocului, a declarat:

„Din păcate am învățat încă o lecție, că trebuie să fim atenți până la sfârșit. Nu pot să fiu mulțumit dacă pierdem chiar dacă este un meci amical. Au meritat să ne bată pentru că nu au fost atenți și au profitat de toate greșelile noastre. Din punctul meu de vedere echipa este pregătită, am jucat destul de bine în prima repriză, am avut câteva ocazii, au fost doar acele schimbări din repriza a doua când noi am băgat jucători neexperimentați, iar ei au băgat jucători experimentați. Să sperăm că atunci când va veni ora adevărului vom arăta altfel în teren, sunt sigur de asta”, a declarat președintele Olimpiei, Dan Băbuț.

Antrenorul Gloriei Bistriţa mulţumit de prestaţia jucătorilor a declarat :

A fost un joc de pregătire pe care ni l-am dorit să-l avem cu o săptămână înaintea începerii campionatului. Sunt mulțumit de angajamentul băieților și de felul în care s-au angajat la joc pe acest teren. Eu zic că în a doua repriză am fost superiori, chiar dacă în prima repriză am avut câteva probleme, dar după cum am mai zis, sunt mulțumit de jocul băieților”, a declarat antrenorul Gloriei Bistrița, Cristian Coroian.

„Au fost două reprize diferite, în prima repriză băieții au făcut un joc mulțumitor, iar în repriza a doua am văzut și noi din păcate că nu suntem chiar așa cum am crezut”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

Pentru Olimpia Satu Mare au jucat: Anca – Muntean, Bălău, Ene, Iuhas, Micaș, Villand, Gavrilescu, Szalkai, Bujor, Boștină. În partea a doua au intrat, Feier, Svarczkopf, Roghină, Prodan, Dragoș, Faur și Kinczel.

Următorul meci pe care Olimpia Satu Mare îl va disputa va avea loc sâmbătă, 1 martie, când echipa fanion va primi vizita formației UTA Arad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.