Ultima actualizare: azi, 13:10
DRM
Locale

PDL Satu Mare cere Primăriei prelungirea contractului pentru sediul partidului

sedinta Consiliul Local (2)Consilierul PDL Cosmin Rațiu a prezentat astăzi în ședința de Consiliu Local a municipiului Satu Mare, cererea PDL prin care solicită primăriei prelungirea contractului de spațiu pentru sediul din Piața Libertății. Totodată, acesta a specificat faptul că toate plățile PDL către municipalitate sunt la zi.

Amintim că primarul Dorel Coica a afirmat de nenumărate ori că va oferi spațiul de la parterul sediului PDL, filialei județene PMP Satu Mare, solicitând democrat-liberalilor să-și restrângă activitatea într-un spațiu mai mic.

Consilierii locali au aprobat astăzi în ședință acordarea a 651 de burse pentru elevii din învățământul preuniversitar de stat din Satu Mare, aprobând totodată și cuantumul lunar acesteia. Bursele se acordă în fiecare an şcolar, pe perioada cursurilor şcolare, în funcţie de frecvenţă, excepţie făcând bursele de ajutor social ce se acordă şi pe perioada vacanţelor şcolare.  Astfel, vor fi acordate 20 burse de performanţă în cuantum de 50 lei, 91 burse de merit în cuantum de 20 lei, 90 burse de studiu în cuantum de 20 lei, 450 burse de ajutor social în cuantum de 30 lei.

Proiectul de hotărâre privind organizarea concursului de management pentru ocuparea postului de manager la Teatrul de Nord Satu Mare, a fost scos de pe ordinea de zi, acesta urmând a fi votat la următoarea ședință, mandatul de interimar al directorului Teatrului de Nord, Sorin Oros, fiind deja expirat.

Bujor Ionuţ Antonio a fost propus în Consiliul de Administrație a Apaserv Satu Mare, mandatul acestuia fiind pe o perioadă de trei ani. Consilierul UDMR Masculic Csaba a atras atenția Consiliului Local asupra faptului că nu există un președinte al Consiliului de Administrație și astfel se pot pierde fondurile europene din proiectul derulat de Apaserv.

4 comentarii

 1. hapy Răspunde

  Doctorasul Ratiu este un tip sinpatic,un castig pt PDL un om intreprinzator ,anbitios care lupta pt satmareni ,bravo.

  • Florin GAL Răspunde

   Sunt de aceeasi parere !!! 🙂
   Dl. Dr. Ratiu pe langa faptul ca este un adevarat profesionist…si un specialist in profesia lui, este si un om de nota 10 !!!

 2. viman Răspunde

  extraordinar!se adevereste ca prostii sunt cei mai harnici comentatori! Vai, vai, sa nu stii tu sa scrii ,,simpatic” si ,,ambitios”???!!!!

 3. Florin GAL Răspunde

  Trebuie sa recunoastem ca PMP merita un sediu asemeni celui detinut in prezent de PDL!!!
  Si pana la urma PDL are un sediu foarte mare la aceeasi adresa, doar ca e sus la etaj…
  Ar trebui sa fie toata lumea multumiti!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Expoziție de mărțișoare realizate de copii, la G.M. Zamfirescu

Deschiderea evenimentului  “Un mărțişor din inima noastră, o primăvară din sufletul tău”,  a avut loc astăzi la Centrul Cultural G.M...

Închide