Ultima actualizare: azi, 11:55

Locale

S-a deschis Art Grand Marriage (Galerie FOTO)

Art Grand Marriage (34)Deschiderea  târgului de nunţi Art Grand Marriage a avut loc astăzi la Grand Mall Satu Mare, expoziție în care sunt prezente peste 60 de firme cu ultimele tendințe din domeniu.

Deschiderea oficială a fost marcată de sosirea mirilor cu o limuzină de lux, aceştia fiind întâmpinați cu artificii și porumbei albi. Organizatorii evenimentului, Carmen Frățilă și Marius Crișan, au întâmpinat oaspeții, afirmând că sătmărenii au ocazia să vadă ultimele tendințe în ce privește organizarea unei nunți.

“În acest an avem prezente 63 de firme de profil și vreau să mulțumesc tuturor celor care sunt prezenți alături de noi și în cea de-a șasea ediție a Art Grand Marriage”, a declarat Carmen Frățilă.

Evenimentul se va derula până duminică, sătmărenii interesați au prilejul de a vizita standurile firmelor, din domenii precum: bijuterii, rochii de mireasă, rochii de gală, accesorii mireasă, costume de mire cu accesoriile aferente, make-up, produse de cofetărie/patiserie, cocktail-uri, cascade de ciocolată, artificii, decoraţiuni sală de nunţi, filmări video, foto, invitații de nuntă.

În acest an, la târgul expozițional sunt prezenți binecunoscuții designeri sătmăreni Cosmin Mureșan, creative director a renumitului designer Cătălin Botezatu și Ioana Călin, prezentându-și creațiile unicat viitoarelor mirese.

Orarul Târgului Expoziţional de Nunţi Art Grand Marriage este: vineri – 7 februarie, între orele 13:00-20:00, sâmbătă – 8 februarie, între orele 10:00-20:00 şi duminică – 9 februarie, între orele 10:00-18:00.

Sâmbătă, de la ora 17:00, va avea loc o prezentare de lenjerie intimă pentru bărbați, colecția lui Cosmin Mureșan denumită Black Magic Egypt, același designer ilustrând cu rochii de mireasă și colecția de măști columbine a Mihaelei Pastor. Tot sâmbătă, pentru vizitatorii târgului va avea loc și o prezentare de coafuri extravagante.

În fiecare zi a târgului expoziţional va avea loc o tombolă pentru vizitatori, pe baza biletului de intrare în valoare de 2 lei. Premiile vor fi oferite din partea organizatorilor şi din partea firmelor expozante.

Art Grand Marriage se va încheia duminică, 9 februarie, de la ora 19:00, cu o paradă a rochiilor de mireasă, care se va desfăşura în holul de la Grand Mall Satu Mare.

 

5 comentarii

  1. Coco Channel Răspunde

    Ce p..a mea il tot promoveaza Gabi Sas pe gloaba aia de ungur Mate Paulik? Oros Casian, de exemplu, ii mai fain!

  2. VULPEA Răspunde

    de ce p ..mea cauta fratila acolo??? de ce nu organizeaza in moldova chestii de astea??? sau i rusine ca i moldoveanca??? tre sa fii nebun sa vrei unirea cu MOLDOVA….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.