Ultima actualizare: azi, 20:11
Locale

Tânăr agresat în Valea Seacă

bataieÎn  data de 22.02.2014, în jurul orei 21.35, lucrătorii Secției de Poliție 8 Gherța Mică, au fost sesizați telefonic prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, despre faptul că un tânăr de 18 ani din comuna Tarna Mare, sat Valea Seacă, județul Satu Mare, a fost victima unei agresiuni fizice în fața unui  la bar din localitatea Valea Seacă.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști  s-a stabilit faptul că,  în urma unor discuții contradictorii avute cu C. Dan de 21 ani din  Valea Seacă, acesta i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii în zona feței, fapt pentru care tânărul a fost transportat la Spitalul de Urgență Satu Mare pentru investigații medicale.

Agresorului C. Dan i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe iar în funcție de numărul zilelor necesare pentru vindecare se va face încadrarea juridică a faptei.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Șoferi băuți prinși la volan

În cadrul activităților zilnice de supraveghere îndrumare si control a traficului rutier pe raza municipiului Carei, lucrătorii Biroului Rutier Carei,...

Închide