Ultima actualizare: azi, 19:50
Locale

Vasile Costa a pierdut lupta împotriva cancerului! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

vasile costaFostul mare campion al floretei româneşti, Vasile Costa, a plecat dintre noi vineri dimineaţa, în jurul orei 5:00, a anunţat Federaţia Română de Scrimă. Grav bolnav de cancer la plămâni, Costa avea 47 de ani şi a fost de 18 ori campion naţional la floretă la individual şi pe echipe cu CS Satu Mare, Samus Satu Mare şi Steaua.
Vasile Costa a fost diagnosticat cu nemiloasa boală în primăvara anului trecut şi în urmă cu trei săptămâni, după un control la Bucureşti, primise asigurări că are o şansă de salvare dacă va ajunge la Viena, la o operaţie. Din păcate, boala l-a măcinat galopant în ultimele zile, iar Dumnezeu l-a chemat la EL mult prea devreme.
Federaţia Română de Scrimă îşi exprimă regretul pentru dispariţia fostului mare campion şi transmite sincere condoleanţe familiei îndurerate.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Sursa: Federaţia Română de Scrimă

2 comentarii

  1. martina Răspunde

    Intreb si eu ca orice muritoare de rand….daca in campanie electorala..”candidati la functii inalte in stat” gasesc fonduri ptr pomeni electorate” pe care bineinteles ca tot prostimea le plateste din taxe si impozite…De ce nu se gasesc fonduri ptr a putea ajuta oameni care ajung in situatie limita???poate cu putin interes mai mare…viata acestui “conorasan” al nostru ..care a adus numai fala judetului nostru a fi putut salvata sau cel putin prelungita….

  2. vlad Răspunde

    De prosti ce suntem

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Un hoţ de bani din poşete a fost prins

Un bărbat de 33 de ani, suspect de comiterea mai multor furturi din instituţii şi hoteluri, a fost identificat şi...

Închide