Ultima actualizare: azi, 21:32
Locale

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu: Conferinţa publică şi concert folk

Vujity TvrtkoVujity Tvrtko, jurnalistul maghiar de origine croată, este invitat pentru a doua oară în această primăvară pentru a susţine o  conferinţă publică, proiecţie de film şi lansare de carte cu tema „Călătorii în infern” dar şi a lucrurilor pozitive întâlnite de-a lungul carierei sale.

Evenimentul va avea loc la Filarmonica de Stat „Dinu Lipatti”, vineri, 7 martie 2014, ora 18.00. Biletele în valoare de 10 respectiv 15 lei au fost epuizate şi de data aceasta.

Tvrtko Vujity s-a nascut in 1972 in orasul Pecs din sud-vestul Ungariei. A studiat jurnalism in Statele Unite la sectia Comunicare a Universitatii din Miami. Realizeaza o emisiune de mare audienta la Televiziunea Maghiara. Reportajele sale sunt adesea preluate de catre posturi internationale de televiziune.
Tvrtko a reprezentat orasul Pecs in cursa pentru desemnarea drept capitala culturala europeana in 2010. Dupa castigarea acestei titulaturi, jurnalistul a devenit unul dintre ambasadorii orasului sau natal.
In Ungaria i-au fost publicate noua carti care s-au vandut in peste 800.000 de exemplare. In Romania, cartea lui de reportaje a fost publicata sub titlul “Calatorii in Infern”(ed.Curtea Veche, 2009). Din beneficiul provenind din vanzarea cartilor a infiintat, impreuna cu sotia sa, Premiul Eroului Cotidian, care se acorda in luna decembrie a fiecarui an insotit de o consistenta suma de bani.

Concert folk în data de 8 martie 2014, ora 21.00 la „District 15”, str. Ştefan cel Mare nr. 15 cu: Florin Micaş, George Negrea, Geta Govor, Ionel Bledea, Sorin Bălaj, Sorin Boroş, Adina Hodişan şi Tavi Bud.

8 Martie concert folk (1)

Intrarea liberă. Vă aşteptăm cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Nouă şoferi au rămas fără permis de conducere

Nouă conducători auto au rămas ieri fără permisele  de conducere  în cadrul acţiunilor organizate pe raza judeţului Satu Mare pentru...

Închide