Ultima actualizare: azi, 15:20
DRM
Locale

Claudiu Ardelean va deveni consilier local PDL

claudiu ardeleanPreședintele Organizației Municipale a PDL Satu Mare, Claudiu Ardelean, va deveni consilier municipal în locul lăsat liber de Nicolae Șuta, care și-a depus demisia.

Anunțul a fost făcut public astăzi într-o conferință de presă de către președintele filialei județene a PDL Satu Mare, Petre  Mureșan.

Nu este nici un secret, propunerea este Claudiu Ardelean. A fost discutată în cadrul biroului permanent local, numai că eu nu sunt președintele biroului permanent local, sunt președinte BPJ, știu, dar nu m-am implicat direct în această problemă pentru că există o autonomie și așa este normal să fie la nivelul conducerii”, a declarat Petre Mureșan.

Claudiu Ardelean a mai fost consilier în perioada 2004-2012,  fiind candidatul  partidului la primărie în 2008.

7 comentarii

 1. x Răspunde

  gunoierul penal

 2. X Răspunde

  X-ule, este mai curat decat tine la o ora dupa ce te-ai nascut.

 3. felix Răspunde

  acest gunoier cite functi mai vrea ? e prezent in totate consiliile de adminitratie si contracte cu toate primariile din judet citi bani mai vrea acest ordinar din cauza lui au plecat diin PDL mai mult de 60% din membri asta si GHILEA vind partidul la bucata cred ca venitul lui doar prin functii fictive obtinute politic se edica la peste 10 mii euro lunar ,daca cineva din partid are curajul sa ceara vreo functie undeva imediat il exclude ,totul numai pentru el dar prosti inca le mai dau voturi

 4. george pop Răspunde

  Daca la Interex n-a fost bun, ca (vezi Doamne!) mediator perpetuu, nici atat, macar aici. Bun baiat, chipes, asta pana nu deschide gura. Restul e tacere…

 5. George Pop Răspunde

  Imi cer scuze pentru prostiile pe care le spun. A plecat de la INTEREX in anul 2008, cand treaba mergea bine acolo, falimentul a venit la 5 ani dupa, in 2013. Promit sa nu spun mai spun prostii pana nu ma informez.

  • george pop Răspunde

   Sfat pentru alter ego-ul meu. Semneaza cu numele tau real, eventual Claudiu A., pitifelnicule!

 6. Felix gaze de sist Răspunde

  Mai Felix, coloratura ta politica e antiopozitie. Te credeam om serios, nu pesedist pupincurist la olteanul mincinos. Te-ai molepsit de la Ponta, care mai trage cate un gaz..de sist, un drapel secuiesc, roman pana in maduva…de Budapesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Ambasadorul Ungariei despre drumul expres: Ar trebui să înceapă lucrările la Satu Mare și Baia Mare

O delegaţie a ambasadei Ungariei la Bucureşti, condusă de ambasadorul Zákonyi Botond a efectuat astăzi o vizită oficială în judeţul Satu...

Închide