Ultima actualizare: azi, 20:20

Locale

Cocarde tricolore în semn de solidaritate cu românii din Transnistria

mihai huzauTinerii din Organizaţia de Tineret şi Studenţi Forta Civică Satu Mare au împărţit sătmărenilor, vineri, 28 martie 2014, cocarde tricolore. Actiunea face parte din campania în care Forţa Civică vrea să-şi arate solidaritatea faţă de românii din Transnistria, Republica Moldova sau din alte zone.

Cocarda tricoloră în forma literei T este reprezentarea simbolică a cuvântului ţară, Transnistria.

Mihai Răzvan Ungureanu, preşedintele partidului, a adus acest simbol în spatiul public ca semn al solidarităţii între românii din ţară şi conaţionalii noştri din Nordul Bucovinei sau Maramureşul istoric, din Transnistria sau din alte zone.

Cei zece membri din echipa de tineret a Fortei Civice Satu Mare, însoţiţi de Mihai Huzău, prim-vicepreşedinte al Organizaţiei Naţionale de Tineret şi Studenţi Forţa Civică şi Emil Şuhani, preşedintele tinerilor din Forţa Civică Satu Mare, au prins în pieptul sătmărenilor, întâlniţi pe principalele străzi din centrul municipiului Satu Mare, sute de cocarde tricolore în formă de T.

Tot în semn de solidaritate cu românii de peste Prut şi din alte zone rupte de ţara mamă, Forţa Civică a demarat o campanie naţională prin care colectează carţi în limba română.

Colectarea cărţilor în Satu Mare se face la sediul partidului Forţa Civică, strada Vasile Lucaciu nr.3, începând de luni, 31 martie, până miercuri, 2 aprilie 2014, între orele 9.00 si 17.00.

 

Sursa: Biroul de presă al Forţei Civice Satu Mare

8 comentarii

 1. Adi Cozma Răspunde

  Niste ratati!!!

 2. Adrian Răspunde

  Felicitari pentru initiativa !!!

 3. Lorand Răspunde

  Care initiativa? Hai lasa-ne frate si faceti ceva util pentru judetul Satu Mare. Haita PDL-ista, vopsita si numita Forta Civica!

 4. Andreea Răspunde

  E usor a jigni sub protectia numelor false, e mai greu a face ceva. Tipic comunistilor, orice actiune trebuie denigrata daca nu le face lor vreo un beneficiu.

  • Vasile Mandrut Răspunde

   Andreiuta, dar ia spune-ne si noua, comunistilor, care e utilitatea actiunii voastre? Ca despre asta vorbea comentariul de mai sus.

   • Ion Răspunde

    Vasile, ai in coltul din dreapta un buton “CAUTA”. Scrie acolo Forta Civica si vezi ce iti da..

 5. Fuctionar public Răspunde

  Petre Muresan presedintele PDL ai luat bani din banca si ai ipotecat cu casele pocaitilor pe care acuma ii executa silit si ii dau afara din propria casa , uite ce om vom vota …………mie scirba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.