Ultima actualizare: azi, 15:42
Locale

Două accidente rutiere produse duminică, în judeţul Satu Mare

accidentÎn data de 09.03.2014, în jurul orelor 12:52, pe DN 19 A la intersecţia cu str. Avram Iancu, în localitatea Ardud, a avut loc un eveniment rutier soldat cu  cu pagube materiale.

Un bărbat 42 ani, din com. Bobota, jud. Sălaj, conducând autoturismul marca Volkswagen Transporter, pe raza localității Ardud, s-a angajat în depașirea  unui autoturism, condus de numitul R. Ioan, de 54 ani, din Zalău,  jud. Sălaj, care a efectuat o manevră regulamentară  de schimbare a directiei de mers spre stanga, acroșându-i partea stangă spate.

Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Duminică, 09 martie, în jurul orelor  15,55, T. ZSOLT de 26 ani, domiciliat în comuna Crasna, jud.Sălaj , în timp ce a conducea, în afara localității Carei, o motocicletă marca Honda, s-a răsturnat în șanțul din dreapta a direcției de mers.

În urma accidentului motociclistul a suferit vătămări corporale grave, fiind transportat la Spitalul municipiului Carei unde i s-a acordat primul ajutor iar  apoi a fost transportat la Spitalul județean Satu Mare.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Doi libanezi reţinuţi la Petea

Poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Petea - I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au depistat şi reţinut doi cetăţeni albanezi care încercau...

Închide